Broj postova : 6 Join date : 23.06.2021 Age : 34 Lokacija : Krka
Naslov: Filter za lulu 29.06.21 19:52
Zanima me kakva je razlika u filteru za Lulu i ovim filterima od obicnih cigareta. Ja npr trpam rizlu klasik občini filter za cigarete.
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Filter za lulu 29.06.21 20:05
Jedno je celuloza, a filter za lulu, je papir/aktivni ugljen ili meershaum... navodno, jedan od opasnijih dijelova, za zdravlje, kod cigareta, je filter
bayro, Sokreos and dalam666 like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Filter za lulu 30.06.21 10:23
dalam666 je napisao/la:
Zanima me kakva je razlika u filteru za Lulu i ovim filterima od obicnih cigareta. Ja npr trpam rizlu klasik občini filter za cigarete.
[You must be registered and logged in to see this link.] izvoli se predstaviti, kao sav pristojan svijet, a ne s neba pa u rebra.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
dalam666 likes this post
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Filter za lulu 04.10.21 22:00
Davorin je napisao/la:
Jedno je celuloza, a filter za lulu, je papir/aktivni ugljen ili meershaum... navodno, jedan od opasnijih dijelova, za zdravlje, kod cigareta, je filter
nije navodno nego jeste. moja tetka je radila na filterima u duvanskoj niš (sada filip moris), retko se ko otuda vratio bez raka. u pitanju su acetatna vlakna, koliko se ja sećam.