| Filter, da ili ne? | |
|
+14wranjo123 bayro G.S.Patton Sarmageddon Davorin Rakija Tomo1978 dado picipl ivek leonhardy babaq SašaZg Majka 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Filter, da ili ne? 16.10.17 15:14 | |
| Pošto već postoji tema ali je zaključana i otvorena još skoro pred 10 godina da vidimo šta kažu nove snage za filtere? Ameri ih mrze, Europljani ih vole. Meni osobno se ne čini da nešto posebno mjenjanju okus duhana, korisni ako ste slinavci ili ako se vuče jače i češće tokom pušenja. Osobno, ja sam se naviknuo i sad više ne mogu pušit bez njih jer sam slinavac nervozni . Pa , eto, kako sad stvari stoje? kakva su iskustva? osjetite li razliku u okusu duhana? koliko vas ih koristi?
Zadnja promjena: Tomo1978; 16.10.17 15:22; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 16.10.17 15:20 | |
| Mislim da su dobri kad se upusava lula jer sprecavaju onaj tongue bite.Inace mi ukus duvana ne menjaju nimalo. | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 16.10.17 15:22 | |
| | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 16.10.17 15:28 | |
| ja koristim savineli balsu za 6mm i vauen 9mm i oni mi ne mijenjaju okus duhana, ali imao sam neke filtere prije gdje se osjetilo da dosta mijenjaju okus. ako se dobro sjećam imao sam neke užasne 9mm filtere u bijeloj kutiji s nekom zelenom slikom. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 16.10.17 15:31 | |
| Vise je frajerski razlog nego realni. ''Papak, pusi s filterom'' _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 16.10.17 15:55 | |
| Bolje papak nego realizam ... | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 16.10.17 17:02 | |
| Ja, papčina, simpu lule i sa i bez i kad ih potrosim vjerovatno ih vise necu kupovat. Mislim da to, kao i latakija, ide vremenom, papčina-papak-papćić | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 16.10.17 19:31 | |
| I ja pišam sjedećki! | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| |
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 7:33 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 8:39 | |
| Moj stav o filterima i tako znate. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 10:26 | |
| - bayro je napisao/la:
- Moj stav o filterima i tako znate.
Koji su ti najdrazi? Metalni? Balza? meer? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 11:06 | |
| Na pocetku moje pusacke karijere koristio sam filtere, ali sam ih vremenom izbacio iz uporabe....nema potrebe za tim | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 15:36 | |
| | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 15:40 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 15:52 | |
| - Lakeman je napisao/la:
Koji su ti najdrazi? Metalni? Balza? meer? Mogu ti u nedjelju pokazati koji mi je najdraži! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 15:54 | |
| - bayro je napisao/la:
- Lakeman je napisao/la:
Koji su ti najdrazi? Metalni? Balza? meer? Mogu ti u nedjelju pokazati koji mi je najdraži! _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 15:56 | |
| E bravo! Tako nekako! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 17:35 | |
| Prvo jedna mala ispravka netocnog navoda. Europljani ih vole... netocno, samo Nijemci, niti JEDNU lulu s filterom nisam prodao u Italiju, Francusku, Nizozemsku, Irsku, V. Britaniju, Spanjolsku ( samo ove godine 42 komada ) Svicarsku, Ceskoj itd... u Njemacku cca 80% s filterom. Makar, i njihov lokalni pipe guru, Ralf, pusi BEZ filtera. ( ima tri moje lule ) Ugljeni filter MIJENJA okus... cista fizika/ kemija, ( tako funkcionira aktivni ugljen ) ne jako, ali se osjeti... ( sto kod nekih jakih aromatika i nije tako lose 😎) naravno da ima i neke pozitivnih efekata, to svakako stoji..... Preporucam meerschaum filtere... istih su dimenzija, i priblizne cijene, ali vezu prvenstveno vlagu na sebe, bazicno ne mjenjajuci previse okus ... makar i par zrnaca meershauma u zarnici daje isti efekt | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 17:41 | |
| E pa ja u tvoju stavim na dno par komadica meera. | |
|
| |
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 18:56 | |
| Davorin je kao obično u pravu. Par komadića meera na dnu lule ne mijenjaju okus duhana, ali zato na sebe povuku vlagu i ostale gadosti, tako da se lula manje prlja. To jedino ima nekog smisla. A ovo sa Evropljanima je točno - jedino Nijemci vole filtere, ostali ne, niti jedna Jirsina lula(a imam ih nekoliko) nije predviđena za filter, kao ni Polinski lule _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 19:05 | |
| Teme koje izbjegavam na forumima, fb grupama:
1. Filter: da ili ne 2. Aromati: da ili ne 3. Pripaljivanje: upaljac, zippo ili sibice 4. Rustificirano: koja se kvaliteta drva koristi
😊 | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 19:11 | |
| ..ja od osam lula u opicaju sedam ima filter..ova jedna mi je prelazna..kad se umorim filtera...uglavnom bar jednom dnevno ide bez... | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 19:15 | |
| Sarma sve ok, samo mi pod broj 4 nije bas najasnije 😎😎😎 | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? 17.10.17 19:31 | |
| I ja prvih šest mjeseci lulaškog staža nisam mogao pušiti lulu da nisam stavio filter a sada više ne. Koliko sam ja primijetio filter mi malo ublaži duhan ne puno al se osjeti | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Filter, da ili ne? | |
| |
|
| |
| Filter, da ili ne? | |
|