|
| Lule od kruškinog drveta | |
|
+3Chofus koscak kamarad igorrr 7 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Lule od kruškinog drveta 09.08.13 12:00 | |
| Evo potaknut zahtjevima od ekipe, doduse upucenih Mateju, da napisem nesto o svojoj luli od kruske... a Matej neka nastavi sa svojim dozivljajem. Lulu sam nabavio slucajno, na nevidjeno, po dojavi nepusaca koji ju je snimio na nekom austrijskom oglasniku. Cijena sitnica, pa rekoh,: zasto ne!? Lula je stigla u kutijici koja je odisala neukusom I starim "ruskim" dizajnom. Prvi dojam, nakon sto sam skuzio da u rukama drzim krusku iz poljske radione B&B je WTF!!! Ali ajde, 100kn I nije neki big deal. Inace, poljacima I ukrajincima ovo je folklorna lula a kako sam ljubitelj istoka I obicaja prihvatio sam to kao +. Prvi dojam o luli, kada je uzmete u ruku je : lagano, mekano, ugodno. Bajcana je crveno I ne pretjerano polirana, u zarnici je nanesen sloj ugljena za zastitu, s ista je poprilicno mala. Usnik je akrilni I, nisam skuzio zasto ali mi je jako sjeo oblikom I doradom I vrlo je ugodan u ustima I medju zubima. Pusenje je pocelo sa Borkum riffovom Original mixture I moram priznati da sam prvih par lula bio vrlo oprezan, medjutim lula se pokazala vrlo pusljivom. Dim je hladan, gori bez problema do kraja, e sad, daje li drvo dodatnu aromu? Neznam, ali osobno mi se cini da je ovo lula za blage aromatike. Lula se, za pazljivog pusenja, ne grije osobito, dim je kao I lula mekan, lula je vrlo lagana I generalno mi se svidja. Nije to lula za svakodnevno I intenzivno pusenje, daleko je od cvrstoce vrijesa ali ja bih je kupio opet, cijene su pristojne a u poljskoj u ducanim "zgooglano"! su oko 50-100kn. Na ebayu nesto vise. Ocjene ne volim u brojkama pa cu samo opisno: muss u kolekciji I za ponekad zapaliti poslije rucka kad je covjek opusten da ne vuce prejako, zgodna lulica. | |
| | | koscak Prva lula
Broj postova : 19 Join date : 08.08.2013 Age : 42 Lokacija : Novo mesto Omiljeni duhani : MB OC, MB Scottish Blend, MB navy flake, skandinavik exotic, domači proizvod ;)
| Naslov: recenzija mojih Mr. Brog lula 09.08.13 14:00 | |
| Evo nastavljam . Za mr.brog lule od kruske odlučio sam se v početku zbog cijene jer sam brez posla več neko vrjieme, također zbog ljepote tih lula od kruske. Mr. Brog 51 " AMIGO" Velik komad kruske, dužina lule 15cm, žarnica 2 cm široka i 3,8 duboka ali vrlo lagana, mekana i može stajati na stolu. U zarnici je nanesen sloj ugljena za zastitu. Filter 9 mm može se pušiti bez filtera. Jako dobar osjećaj kada lulo držite u ruci dobro se nosi i u ustima jer je usnik akrilni i vrlo je ugodan. Kad počnete sa pušenjem drvo daje malo dodatne arome što nije loše, dim je hladan i gori brez problema. Ja sam jako zadovoljan sa Mr. Brog lulama, moja ocjena 4.5/5 ..... -0.5 zbog mekane kruske:( . Na ebay.de cijena 14,80 eur. Isto vrijedi i za ostale lule od Mr. Brog Mr. Brog 43 "Kentucky" Dužina lule 14cm, žarnica 2 cm široka i 3,2 duboka . Filter 9 mm može se pušiti bez filtera. Na ebay.de cijena 12,90 eur Mr. Brog 33 "Boxer" Dužina lule 13.2cm, žarnica 2 cm široka i 3,2 duboka . Filter 9 mm može se pušiti bez filtera. Na ebay.de cijena 12,60 eur
Zadnja promjena: koscak; 16.08.13 14:56; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lule od kruškinog drveta 09.08.13 17:10 | |
| moram priznati da ovo zvuci vrlo intrigantno, vrlo intrigantno, hvala na obavijestima decki! |
| | | Chofus Prva lula
Broj postova : 99 Join date : 07.05.2012 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule od kruškinog drveta 09.08.13 17:46 | |
| već sam duže vremena razmišljao o mr.Brogu, hvala na preporuci! Volio bih da ih mozemo kupiti iz nekih povjerljivijih izvora a ne samo ebay (nisam ga jos dosad koristio, vjerojatno sam neopravdano paranoican).
| |
| | | foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lule od kruškinog drveta 09.08.13 19:58 | |
| ebay je čist ok mjesto za šoping, samo provjeriš povjest od sellera. | |
| | | kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Lule od kruškinog drveta 09.08.13 19:59 | |
| Cini mi se da brog na ebayu prodaje direktno pa mislim da je s te strane ok. | |
| | | koscak Prva lula
Broj postova : 19 Join date : 08.08.2013 Age : 42 Lokacija : Novo mesto Omiljeni duhani : MB OC, MB Scottish Blend, MB navy flake, skandinavik exotic, domači proizvod ;)
| Naslov: Re: Lule od kruškinog drveta 09.08.13 20:51 | |
| Ja kupujem od sellera : thofima na ebay.de i nemam problema sa njim, lule so došle vrlo brzo i bez oštečenja
Možem staviti slike lula prije? | |
| | | Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Lule od kruškinog drveta 18.08.13 17:01 | |
| - koscak je napisao/la:
- Možem staviti slike lula prije?
Otvori novu temu pod Vaše lule i stavljaj. | |
| | | gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Lule od kruškinog drveta 18.08.13 17:29 | |
| hmm... neznam; sa dizajnerskog aspekta, ove na slikama dosta "osakačeno" izgledaju (bar meni)
mislim da je u tom rangu i za te novce (mrvicu više) adsorbin asortiman sa klasičnim dizajnom i vrijesom ipak malo ziheraškiji izbor
naravno, stvar ukusa, al eto, ne oduševljavaju me baš previše.
| |
| | | dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Lule od kruškinog drveta 25.01.17 11:17 | |
| evo meni jučer stigle dvije iz ukrajine, jedna golden gate a druga KAF i ista priča u detalj kao Igorova! Za te novce, dok se neskupi za neku ozbiljnu, sasvim ok! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lule od kruškinog drveta | |
| |
| | | | Lule od kruškinog drveta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Top posting users this month | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website |
|
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|