| Lakeman lule & stuff | |
|
+37Lodir tonći62 Horla Zupnik TheDude sr_ki Hrv pamia Majka paludamentum ivek oliohardi Tomo1978 wranjo123 Leo dado imnik milo Vander Bicanin bayro Lakeman Davorin G.S.Patton babaq Antiša leonhardy Stole dejan68ks sinus SašaZg foksieloy kamarad igorrr Rakija Suspiria Sarmageddon DC74 41 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 01.05.17 21:14 | |
| | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 02.05.17 17:08 | |
| - Leo je napisao/la:
- Odlično izgleda, lijepo obnovljeno i lijepo prilagođeno našem hobiju.
No, cijena takvom radu ne može biti dvjesto kuna, zar ne? Ne. Nikako. Ja sam ovdje samo odradio dodatak iznutra na poklopcu i malo poliranja i šminkanja. Koferčić je bio neseser za šminku (vjerujem). Imao je ogledalo ugradjeno iznutra na poklopcu. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
DC74 Gasi mi se lula
Broj postova : 179 Join date : 03.11.2016 Age : 50 Lokacija : Rovinj
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 02.05.17 19:04 | |
| Samo tako dalje. Tvoje ideje stvarno inspiriraju. Uz malo "Know how" možemo doći do odlićnih stvari. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 02.05.17 19:26 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- Imao je ogledalo ugradjeno iznutra na poklopcu.
Za radit lajne... latakije. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 03.05.17 14:12 | |
| | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 31.05.17 20:00 | |
| Pazite kako rukujete glinenim lulama. Baš je ono jako žao. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 31.05.17 20:03 | |
| Laki Laki nije glina za tvoje ručice neg Igorove! | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 31.05.17 20:04 | |
| _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 31.05.17 20:05 | |
| - dadost je napisao/la:
- Laki Laki nije glina za tvoje ručice neg Igorove!
da... _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 31.05.17 20:06 | |
| Pa ljepa lula, ak ti se nesviđa baci je u moju torbu! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 31.05.17 20:22 | |
| Pogodi kaj sam ja napravil? Nešt sam objašnjaval, držal lulu za sam kraj i mahal s njom. Rezultat: pukla ko gorički brus Mislim da smo dokaz one stare: ni žvaka za seljaka. | |
|
| |
dado Oblak dima
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 31.05.17 20:23 | |
| | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 31.05.17 20:33 | |
| Cista snaga. Sirovine . hahahahha _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 11.07.17 19:43 | |
| Novi dodatak. Pepeljara sa sedlima za lule i pribor. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
Zadnja promjena: Lakeman; 01.02.18 14:01; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 11.07.17 21:16 | |
| Mislim da ja imam jedan "fini" knocker doma. Akvizicija od herr Dreiera. Ako nađem, donesem ti ga. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 27.09.17 15:09 | |
| _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 27.09.17 15:13 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 27.09.17 15:32 | |
| Odlično! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 27.09.17 15:38 | |
| kupio sam ju kao pepeljaru za cigare ali sam ubacio knocker unutra i naravno custom logo _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 23.11.17 10:50 | |
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 23.11.17 11:15 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 23.11.17 11:45 | |
| Bile su mi zgodne ali bojim se da ne dihtaju dobro. | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 23.11.17 12:46 | |
| Izgleda da ne dihtaju. Evo mislim da sam rijesio i to. Budem probao. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 23.11.17 14:52 | |
| Može za oranje, a može i za igranku! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 23.11.17 19:22 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff | |
| |
|
| |
| Lakeman lule & stuff | |
|