| cijene duhana | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: cijene duhana 15.08.17 15:15 | |
| Eto prije nekoliko trenutaka uzeh Navy flake dakako od MB....,Zadnji put sam uzeo prije cca mjesec dana i kutija je kostala ako se ne varam 68 kn..a danas(...a i btw.bila je zadja u toj istoj trafici)..74kn..! ..e sad dal je zbog turizma i vece potraznje ili su i u interflameu digli cijenu,pa su i ovi na terenu samo podigli ,ne znam...no eto,mic po mic...kunu po kunu ide gore.. Ako se netko sjeti probajte vidjeti i u ostalim djelovima drzave jel takodjer poskupio..? ..hvala | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: cijene duhana 24.08.17 15:00 | |
| | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: cijene duhana 24.08.17 15:29 | |
| | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: cijene duhana 24.08.17 21:15 | |
| ...jos ga imaju po toj cijeni..bas jucer sam trazio plum cake i dark twist...no osim navyja..cherryja i nekih ambrozija...a snjima sam završio...mislim na ambrozije..., No danas sam lijepo poslao viber poruku interflameovom putniku da to malo popuni..poruka je viđena,ali nisam dobio nikakav odgovor...nadam se da ce ipak biti nesto..sad je sezona i veca je potražnja i zbog turisata a kamoli nas par domicilnih ... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: cijene duhana 25.08.17 8:01 | |
| Od turista sam ove godine vidio dvojici da puše lulu u Crikvenici. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: cijene duhana 25.08.17 8:33 | |
| - bayro je napisao/la:
- Od turista sam ove godine vidio dvojici da puše lulu u Crikvenici.
Ti i Davorin? | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: cijene duhana 25.08.17 9:20 | |
| Nisam računao na MGP! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: cijene duhana 25.08.17 12:53 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- bayro je napisao/la:
- Od turista sam ove godine vidio dvojici da puše lulu u Crikvenici.
Ti i Davorin? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: cijene duhana 31.08.17 19:56 | |
| - leonhardy je napisao/la:
- ...jos ga imaju po toj cijeni..bas jucer sam trazio plum cake i dark twist...no osim navyja..cherryja i nekih ambrozija...a snjima sam završio...mislim na ambrozije...,
No danas sam lijepo poslao viber poruku interflameovom putniku da to malo popuni..poruka je viđena,ali nisam dobio nikakav odgovor...nadam se da ce ipak biti nesto..sad je sezona i veca je potražnja i zbog turisata a kamoli nas par domicilnih ... ..danas stigla pošiljka iz interflamea u poreč...taman meni pred nosom,naime putnik govori prodavačici kako je dobio poruku od jednog kupca..(...u to momentu ja stajem pored njega,ne znajuci tko je on..)i pitam prodavačicu jel stigao duhan..kad me on pogleda..s rječju.."a vi ste taj koji mi šalje poruku?" -je,ja sam..rekoh i pruzam mu ruku,,.. Uglavnom stigli plum cake,dark twist,navy flake..i ostale slatkine..kako bi reko oberštovani bayro.. ...sad do daljnjeg imam pod nosom..dostupne...,inače ovo pakiranje plumcakea nema unutra onu ukrasnu papirnu ovojnicu već samo onu okruglu crnu štampanu reklamnu etiketu...valjda su počeli štedjeti na pakiranju...cijena ovog zasad nije mjenjana...110 kn/limenka od 100 gramčića... (...promjena lapsusa!)
Zadnja promjena: leonhardy; 01.09.17 8:24; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: cijene duhana 31.08.17 20:13 | |
| 50g? Sve moje limenke plumcakea su 100g, nešto se promjenilo? | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: cijene duhana 31.08.17 20:18 | |
| Lapsus...je 100 grama je! | |
|
| |
| Naslov: Re: cijene duhana 01.09.17 7:57 | |
| Ispravak pogrešnog navoda! Meni su Mac Barenovi duhani odlični, ima i vrhunskih: Stockton, Scottish mixture, Plumcake, Dark twist, Navy Flake, Black ambrosia... Jedino ne volim njihove sherry-cherry kerefeke! Poznata je i ona moja uzrečica: "Plakati ćete vi još za Mac Barenom!" To je stara i cijenjena firma! Pardon, to si ne dozvolim! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: cijene duhana | |
| |
|
| |
| cijene duhana | |
|