| B & D Orthodox mixture | |
|
+11zlays sr_ki milo oliohardi imnik Davorin wranjo123 dejan68ks Leo G.S.Patton bayro 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: B & D Orthodox mixture 29.10.17 11:43 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ponukan jučerašnjim Generalovim i Sinusovim pisanjem o ovom duhanu, danas sam ga nakon više od godine dana što je sazrijevao na tamnom mjestu i zapalio u DMP luli. Dakle, ipak topping čuda čini! Ne zato što smo ga i ja smislili, nego je stvarno odlična! I nema (velike) tajne u ovoj mješavini: Mac Barenova Virginia No 1, Wellauerova latakija, nešto cavendisha i puno, puno strpljenja. Omjere vam naravno neću otkriti, ali ima podosta latakije, ali ne opet toliko da ubije Virginiju i cavendish koji mu daju slatkoću, a sirijska latakija opet onaj kremasti okus, dok Virginija zapravo glumi tijelo mješavine. Osim toga, otkrio sam da sam drugu rundu (a na koju sam, da budem iskren, potpuno zaboravio!) od kile duhana zamiješao 21. listopada 2016, u savršenom je stanju i čeka kandidate! Ovu drugu otvaramo kada se General vrati! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Zadnja promjena: bayro; 30.09.18 20:13; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 29.10.17 12:25 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 29.10.17 12:30 | |
| Ja imam vulgaris mješavinu toga istoga, budući da je omjer nekad bio javan. Možda se još skriva negdje na forumu. Odlična mješavina, definitivno vrijedi probati. | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 29.10.17 12:30 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dejan68ks Gasi mi se lula
Broj postova : 192 Join date : 07.11.2015 Age : 55 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 29.10.17 18:20 | |
| Pošalji malko tog gušta i nama tamo daleko | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 29.10.17 19:41 | |
| potpisujem | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 29.10.17 20:48 | |
| Biti će za sve! Danas smo imali degustaciju u "Mirageu", za one koji su došli, i kritike su uglavnom povoljne! A za vašu regiju - "Istočnu filijalu", ću nekako poslati autobusom Imniku, pa neka on dalje šalje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 29.10.17 21:36 | |
| vrlo povoljne kritike... ima onaj fini lagani okus sirijske latakije... baš koliko treba da ostane pravi retrogusto... | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 30.10.17 20:44 | |
| - bayro je napisao/la:
- Biti će za sve! Danas smo imali degustaciju u "Mirageu", za one koji su došli, i kritike su uglavnom povoljne!
A za vašu regiju - "Istočnu filijalu", ću nekako poslati autobusom Imniku, pa neka on dalje šalje! Unapred hvala. KOliko ga se secam, bila je to odlicna medicina... | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 30.10.17 21:10 | |
| Stiže na tvoju adresu negdje oko Nove Godine, pa ga ti podijeli ekipi po Srbiji! Poslati ću ti po nekom autobusu, kao i obično, no ima još vremena za dogovor! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 30.10.17 21:49 | |
| mogao bi i srkiju poslati u paketu... | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 30.10.17 22:15 | |
| Tako ćemo i napraviti! Pa neka Srki dalje dila po Srbiji! Samo da mi našeg starog i časnog člana Imnika ne zaobiđe! Prema tome, Srki, na posao, poveži se sa ekipom po Srbiji - imena, prezimena, adrese i kad stigne, lijepo svakom pošteno! Ima duhana skoro kila! A kasnije adrese i imena meni, za moju evidenciju članova! I brojeve mobitela po mogućnosti! Srki - postupi po naređenju! Igore, ako ne dobiješ ono što te zapada, samo javi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 31.10.17 17:43 | |
| Bez brige. Ja sam za sve varijante. Dogovorit cemo se za sve. | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 31.10.17 17:56 | |
| Naravno časni Imniče! Uostalom, nas dvojica se uvijek lako i brzo dogovorimo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 01.11.17 1:22 | |
| jbg juce mi prijateljica bila u Zagrebu,ali naravno rekla mi tek danas kad se vratila... | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 01.11.17 17:07 | |
| dal se može slat preko meje za mene | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 03.11.17 21:17 | |
| Naci ce se netko da ti to dopremi preko meje Milo, brez skrbi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 04.11.17 16:47 | |
| Ponukan mnogim privatnim porukama koje sam u posljednje vrijeme primio, evo, da javno odgovorim: Prvo: ja duhan ne prodajem, nego ga poklanjam prijateljima - članovima ovog foruma, Drugo: duhan ću izvaditi iz svojih zaliha negdje oko Božića, Nove Godine, kada se General vrati iz te svoje Nedođije, u kojoj se trenutno nalazi, jer smo General i ja, uz sve drugo i "brothers in arms", još iz postrojbe "Lobanja malog Ilijice". Oni stariji znati će o čemu se radi! Treće: duhana ima koliko ima, sve ću podijeliti, sebi ništa neću ostaviti i nitko neće ostati zakinut niti za gram, niti iz RH niti iz drugih zemalja! Eto, toliko od mene, misim da sam bio dovoljno jasan! Nema P.M.-ova, tajnih dogovora sve jasno, glasno, javno i pošteno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| |
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 04.11.17 18:45 | |
| Ja se izvinjavam, evo tek sad sam procitao ovu pricu oko doticne medecine, i naravno cu da ispostujem zadato mi naredjenje | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 04.11.17 19:31 | |
| Ma sve pet! Biti će za sve! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 04.11.17 19:38 | |
| Ja evo odmah pozivam sve forumase iz Srbistana (moze i casni Imnik-taman da napravimo kontakt), a koji prate ovu temu, neka mi na pm puste svoje podatke, ili makar br telef, pa cemo se cuti i dogovarati... -ostale cemo vec 'nahvatati' | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 04.11.17 20:26 | |
| Časni Imnik je moj prijatelj i osoba mog apsolutnog povjerenja! On neka dila po zemljici Srbiji, kad za to dođe vrijeme! Imam i interesente i iz BiH i iz Slovenije, a bogami i iz Magyarorszaga! Nitko nije zaboravljen! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
zlays Prva lula
Broj postova : 52 Join date : 05.01.2013 Age : 57 Lokacija : Sarajevo Omiljeni duhani : There is a lot of them
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 05.11.17 0:45 | |
| Respect gospodine | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 05.11.17 9:48 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ponukan mnogim privatnim porukama koje sam u posljednje vrijeme primio, evo, da javno odgovorim:
!
Eto, toliko od mene, misim da sam bio dovoljno jasan! Nema P.M.-ova, tajnih dogovora sve jasno, glasno, javno i pošteno! Imas PM 😂😂 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture | |
| |
|
| |
| B & D Orthodox mixture | |
|