| B & D Orthodox mixture | |
|
+11zlays sr_ki milo oliohardi imnik Davorin wranjo123 dejan68ks Leo G.S.Patton bayro 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 07.12.17 16:38 | |
| da i ja napišem review nakon podosta popušenih lula orthodoxa. prva polovica lule ima blagi kremasti okus sirijske latakije s laganim slatkastim okusom cavendisha u pozadini. u drugoj polovici okus preuzima virginija i nešto što liči periqueu ali očito nije s obzirom da piše da ga nema u mješavini, dok se cavendish i latakija osjete lagano u pozadini. vrhunska medicina za koju je prava šteta što je se ne može kupiti u slobodnoj prodaji | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 01.10.18 12:02 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 01.10.18 13:02 | |
| čeka se nova berba | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 01.10.18 15:08 | |
| Čeka! Jučer smo našem Wranji123 održali malu poduku u vezi blendanja duhana, tako da zna da je za dobru mješavinu, (a i ova berba bi trebala biti dobra!) najvažnije vrijeme i nešto strpljenja! Otvaranje će biti tradicinalno - oko Štefanja, dakle kada duhan bude odležao godinu dana! Prije toga - nema! Ima da fermentira na tamnom mjestu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 01.10.18 18:24 | |
| hahaha etiketa je prava majstorija za mjesavinu je opce poznato o kakvoj deliciji se radi ! | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 01.10.18 18:29 | |
| Biti će, Marko, biti! Kako rekoh, otvaram za Štefanje, as usual, kad nam General aterira iz one svoje nedođije! A etiketa je zakon! Kad sam je jučer vidio.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 02.10.18 12:06 | |
| | |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 02.10.18 13:54 | |
| Na početku beogradskih okupljanja, jednom je Imnik doneo kesicu pa sam imao priliku i čast da okusim ovu mešavinu. Zaista sam oduševljen. Nadam se da sledeću priliku neću dugo čekati;))) | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 02.10.18 14:54 | |
| Do Nove Godine. Ja sam htio da Laki stavi moju ikonu sv. Nikole, ali ga je Laki proglasio Klingoncem! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 02.10.18 15:42 | |
| - bayro je napisao/la:
Ja sam htio da Laki stavi moju ikonu sv. Nikole, ali ga je Laki proglasio Klingoncem! Jok nije jebote... [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 02.10.18 16:46 | |
| Pa dobro, malo vuče.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 02.10.18 21:06 | |
| pa malo... | |
|
| |
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture 02.10.18 21:18 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Doduše. Laki je pohrakao ovog, koji je u mojoj obitelji oko dvjesto godina, ali OK, vuče malo! Njegov vuče više! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: B & D Orthodox mixture | |
| |
|
| |
| B & D Orthodox mixture | |
|