| Duhan za "u goste" | |
|
+12G.S.Patton leonhardy foksieloy sr_ki Lakeman Tomo1978 TheDude bayro Suspiria Majka Leo Zupnik 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Duhan za "u goste" 27.11.17 18:25 | |
| Eto, zanimaju me mišljenja i preporuke cijenjenog lulaškog puka na ovu temu: koji duhan pušite u gostima? Tu se naravno podrazumijeva da duhan ima neku ugodnu room notu, a oni duhani koje ja obično pušim to nemaju. Dakle, ljubitelj sam engleskih mješavina i orijentala a aromatike zaobilazim u širokom luku (a ni virginije mi nisu baš mile), postoji li neki duhan koji bi mi preporučili a da je ugodan za promatrače i što sličniji nečem engleskom? Također, ljubitelj sam jakih duhana. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 18:53 | |
| C&D Autumn Evening - nikotinski jak i dobar aromatik, McB Navy Flake, Shortcut to mushrooms - čudan englez ugodnog mirisa. | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 19:27 | |
| C&D Autumn Evening - aromatik JFH Ruins Of Isengard - "englez" P. Stokkebye Luxury Twist Flake - virginia
Mozda bi ti ova Just For Him LOTR serija bila zanimljiva... | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 19:33 | |
| MacBaren Danish Modern Mixture, to vole gosti. Iako ja ne gledam na to, vec samo pitam eventualno mogu li zapaliti, pogotovo ak sam negdje prvi put. Ako je odgovor pozitivam, palim sta imam. A onda je kasno za kajanje. Mada da cuknem vo drvo, nije bilo do sad problema ni sa zavjesama latakkje. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 19:49 | |
| Ja ne idem u goste, izbacili su me odavno iz svakog boljeg društva. Gosti dolaze meni, iako doduše rijetko, ali kada dođu - ima da trpe moje Mountain campove, Pirate i ostale latakijske delicije! Ako im nije pravo, znaju gdje su vrata! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
TheDude Gasi mi se lula
Broj postova : 117 Join date : 27.11.2017 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Dark Twist, Half & Half, Orlik Dark Strong Kentucky
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 19:55 | |
| | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 19:57 | |
| Frog morton cellar je prvo sto mi pada na pamet | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 20:01 | |
| - TheDude je napisao/la:
- Sa ovim te mogu samo češće zvat
[You must be registered and logged in to see this image.] OC je sasvim OK duhan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 20:08 | |
| Al zbilja OC svima fino miriši kad ga negdje 'čuju' sa strane.. | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| - Tomo1978 je napisao/la:
- Frog morton cellar je prvo sto mi pada na pamet
Apsolutno! | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 20:29 | |
| Dobro, dobro, Laki, ti nisi mjerodavan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 27.11.17 21:26 | |
| Engine 382-lep i neobican miris zbog 'deer tongue'... | |
|
| |
Majka Hladan dim
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 28.11.17 12:15 | |
| - sr_ki je napisao/la:
- Engine 382-lep i neobican miris zbog 'deer tongue'...
Moram probati to, u čast Caseyu, kolegi po zanatu! | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 28.11.17 12:44 | |
| Majka, neces se pokajati-Meni se svidja, ima jacinu, fantasticno mirise kad se otvori, I ja ga sa zadovoljstvom palim kao jutarnji... | |
|
| |
TheDude Gasi mi se lula
Broj postova : 117 Join date : 27.11.2017 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Dark Twist, Half & Half, Orlik Dark Strong Kentucky
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 28.11.17 13:02 | |
| Vidim taj 382 ima Deer Tongue, sr_ki možeš objasnit kakav je to okus miris? | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 28.11.17 16:40 | |
| Meni se svidja I Crooner-prosto kazem, jer se napominje da to volis ili mrzis. Ovaj 382 je kompleksniji samim tim sto je mix pet duvana: Cav, per, virg,, burley, I naravno-deer tongue (sta god to bilo). Pri otvaranju ima jak miris koji u paketu od SP nadjacava sve ostale duvane, ali vrlo lep I neobican. Lako se pali, ima dobar dim, gust, ne greje i ne grize..Pri pustanju kroz nos malo protera, Vrv od periqa, ali ja volim. Ostavlja blago ukus vanile, kako kazu, jer je dt prirodna vanila, ali nikako nije sladak kao one hemije. Jak je, ali ne preterano-po mom ukusu. Nisam osetio nik-kik, ako Majka na to mislis. I- najvaznije-zena me ne grdi kad ga zapalim. Vec sa rekao da mi prija kao prvi jutarnji-znaci, fino budi, a moze na prazan stomak... Ne mogu da ga poredim, ali definitivno duvan koji cu redovno da porucujem...treba probati, razliciti su ukusi...
| |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 28.11.17 16:44 | |
| Zaboravih da kazem-upravo ga pusim sada dok pisem, I savrseno mi odgovara evo, i posle rucka, uz kafu... | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 28.11.17 17:14 | |
| Ako idem u goste nepušaćima, ne pušim ni ja. Ako puše samo na balkonu, onda ili ne pušim ili sam sa njima na balkonu. Ako puše u stanu, onda uzmem neku virginiju ili burley, rjetko kad neki aromatik. Izbjegavam bilo kaj sa latakijom ili listom cigare, a i orientale. Potonji znaju ostaviti jači miris u zraku u odnosu na burley koji je generalno svima ugodan. | |
|
| |
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 28.11.17 17:55 | |
| Mislim, ovo je stvar kućnog odgoja. Ako idem nepušačima u goste, ne pada mi napamet pušiti - to je jednostavno nepristojno i zašto da domaćina i sebe uostalom, dovodim u neugodnu situaciju. Za dva ili tri sata me sigurno neće neće ubiti apstinentska kriza. To je jednostavno kinderstübe. Kraj priče. Naravno da sam se u ranijem postu malo zezao. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 28.11.17 18:25 | |
| Nisam nikoga prozivao i šala primjećena. Znam da smo mi lulaši malo smireniji puk, no da nemam prijatelja koji su na cigaretama pa ne mogu izdržati 10 minuta bez da čvalje na balkonu, imam... Ili dok su jedno vrijeme svi vapali, pa i u kućama bez pitanja. Ne zanima me kaj je to para, ne šnjofa mi se borovnica i menta... Pa rekoh, da spomenem da pušiti u gostima je uvjek stvar toga koliko znaš domaćina i njegove navike. | |
|
| |
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 28.11.17 19:33 | |
| Naravno Foxi! Uvijek je stvar u domaćinu, ako mu ideš u goste, poštuješ pravila kuće! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 29.11.17 11:10 | |
| Eto, moj konkretni problem je to što se pušači oko mene žale da im moja lula smrdi. Mislim, zaboli me, jer i meni njihovo smrdi pa ne cvilim, ali prije par dana sam bio kod kuma u gostima, u kući se normalno puši jer puše i on i žena, i sad mene ona moli da joj u kući ne palim lulu. Malo me to izbacilo iz takta, pa reko da vidim ima li među vama sličnih problema. Inče, pušio sam 965. Što se tiče pušenja/nepušenja, ako se u prostoru puši, pušim i ja. Ako se ne puši, ne puši se i ne pada mi na pamet da ja prvi izvadim lulu ili počnem negodovati oko nepušenja jer mi stvarno nije neophodno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 29.11.17 11:34 | |
| Ne smrdi lula, nego valjda duhan. Ako ti smrdi lula, e onda si u problemu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" 29.11.17 11:41 | |
| U pravu si, duhan je bio u pitanju. Kad mi lula smrdi, operem ju i vozi dalje! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Duhan za "u goste" | |
| |
|
| |
| Duhan za "u goste" | |
|