Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 29.11.17 13:05
Mene su par puta zamolili da izađem iz kafića u kojima se puši jer kao lula smrdi i trebao sam pitati prije smijem li zapaliti, toliko o pušačkim kafićima u Zagrebu. Logika nalaže da ako je u kafiću dozvoljeno pušenje, mogu pušiti od cigareta do cigara, od nargile do lule, od falconice do corncobice što želim.
Marko1980 likes this post
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 29.11.17 16:38
Leo je napisao/la:
Mene su par puta zamolili da izađem iz kafića u kojima se puši jer kao lula smrdi i trebao sam pitati prije smijem li zapaliti, toliko o pušačkim kafićima u Zagrebu. Logika nalaže da ako je u kafiću dozvoljeno pušenje, mogu pušiti od cigareta do cigara, od nargile do lule, od falconice do corncobice što želim.
Volio bi da mene "zamole" makar jednom u životu.....
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 29.11.17 16:43
Tomo1978 je napisao/la:
Volio bi da mene "zamole" makar jednom u životu.....
Da ti kažu "Gospodine" bez da dodaju "radite scenu!"?
Sokreos likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 29.11.17 16:50
Mene su ružno gledali, ja njih također, no na tome je završilo!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Marko1980 and Sokreos like this post
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 29.11.17 21:36
Sad dimim Frog Morton on the Town, nije jak ali mogao bi miris proći, i Biritsh woods od iste firme!
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 29.11.17 21:55
To je odlican zabac, Mozda najbolji-I moze u drustvo...
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 30.11.17 21:24
Koliko ljudi toliko ćudi...nekom nes smeta nekom godi.. Eto kako sam neki dan bio malo do susjedne nam BiH u Tesliću..malen gradić veličine cca Pazina evv.Poreča..prozujah samo središtem pa nemogu bas bit mjerodavan...a neda mi se guglat...daklem,garant sam bio jedini u gradu koji je dimio lulu..i svi me pomalo gledase ko nekog vanzemaljca..pogotovo u nekim kaficima..a i jednoj burekdzinici..(u kojoj se moze nakon meze slobodno pušiti..mislim cigarete) a kad sam zadimio lulu prvo me konobarica pita šta je to?!..pa lula,rekoh...zanimljivo kaze,nisam to jos vidjela ovdje.(cura ima svojih 24-26 god.)..a rekoh eto..ima i toga.. A sto se tice pusenja u gostima ili gostiju kod mene..ako domacini ne dime ne dimim ni ja..sto se tice mojih gostiju..do nedavno ni bogu ne bi dao da zapali u kuci..no kako sam zaglibio u hoby,a i vrijeme je prohladno...ponekad zapalim u dnevnom boravku...tu me prati i zena jer je i ona od nedavno pocela trosit na cigarete(...zasto i zbog cega..d/r/uga prica..uglavnom dimimo)..no poslije ide proluftavanje ..vrata i prozori na 10_15 min sirom otvorena... Eto bas sam sinoc imao punu kucu gostiju...ja i zet podimismo po dvije lule,ostali su bili na cigaretama...ugl.dim se mogo rezat nozem...nakon njihova odlaska sve se razluftalo...i danas ko da nitko nije dimio nema traga.....inace je kisilo pa nismo koristili terasu,u ljeti mi ne pada napamet dimit u kuci..nema vece uzivancije nego rano ujutro ili kasno navecer gledat zvijezede,slusat ptice,puckat lulu,pijackat neko picence ili citat knjigu na terasi.... A sto se duhana tice..u gostima vecinom neka slatkina..a doma puckam sta me volja...
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 01.12.17 13:44
Leo je napisao/la:
Mozda malo off topic, ali....a kaj je s kaficima u kojima se puse SAMO nargile? Ja sam jednom zapalio lulu u kaficu u kojem se puse nargile (ne u Zagrebu i ne u RH) i zamolili su me da ne pusim lulu. Naravno da sam ih upitao za logiku (kako mogu nargile, a lula ne?), no odgovor nisam dobio (makar jako dobro razumijem, nargile se prodaju, a ja sam svoju lulu i duhan donio sa sobom )
bayro likes this post
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 01.12.17 13:48
Nema veze sa prodajom nargila vec sa samim medijem za pusenje. Nargila je po vrsti pusenja ista stvar kao ovi vaperi na struju. Taj dim je više para i nema veze sa duhanskim dimom. Ja ju imam doma i pušim ju povremeno...
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Zadnja promjena: Lakeman; 01.12.17 13:54; ukupno mijenjano 1 put.
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 01.12.17 13:49
A mozda je i u tome stvar...nema veze, nebumo vise off topicarili!
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 01.12.17 16:36
E bome bumo! I ja sam par puta probao ali to mi je isto ko i ona cigina: sta se ima cista p.... lizat?! Sama para kak Lakiman rece!
GoranMisic Prva lula
Broj postova : 8 Join date : 18.03.2021 Age : 53 Lokacija : Surdulica
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 09.04.21 23:43
A kakvo mišljenje imate o Holger Danske sa okusom Burbona?
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 10.04.21 9:10
S njim možeš slobodno u goste. Reci domaćinima: "Eto. došli vam Holger i ja u posjetu"!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Marko1980, Rale, v.milan, Vortimejovrh and GoranMisic like this post
Rale Prva lula
Broj postova : 63 Join date : 28.08.2020 Age : 58 Lokacija : Kragujevac, Srbija Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Black Mallory
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 12.04.21 8:54
GoranMisic je napisao/la:
A kakvo mišljenje imate o Holger Danske sa okusom Burbona?
Uzeo sam ga ja U Popaju, i meni je ok. Inace to je aromatik koji je dosta ostajao kod njega i poprilicno je suv, tako da mu treba malo vlazenja i moze da prodje ako bas nemas sta drugo pusiti inace nije neki duvan.
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 12.04.21 9:57
Skoro sam kupio kesicu i zapalio jednu lulu i bacio
Inace volim po neki aromatik da pripalim ali mi taj nije legao.
Rale likes this post
Leo Oblak dima
Naslov: Re: Duhan za "u goste" 13.04.21 20:25
Holger Danske je ok, meni jedan od prvih duhana. Jedino je jako jako jako aromatiziran.