| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+23Leo fra_Perica Marko1980 bayro oliohardi Horla imnik Gillette paludamentum Lakeman Branislav jam.hadar Vucko22 Pantarei Ignoro dejan68ks Majka Timro Nunki Beki Suspiria Zupnik Pepi 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 16.10.19 17:33 | |
| smo debelo, a ja još nekakav moderator. Trebalo bi stići večeras ili sutra tijekom jutra DHL-om. Naručeno u subotu navečer, dakle vikend ne računamo, dakle za dva dana. A sada sa svime time u za to predviđenu temu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 17.10.19 20:58 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 17.10.19 22:24 | |
| HU Fayyum kojeg sam pred pola sata oteo iz ralja grabežljive i lopovske Hrvatske pošte i čaj od mente za dobar završetak dana! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.10.19 12:37 | |
| Kako si samo uspio u deset navečer, opaki si neki lik. Ko fol šeće po ulici s lulom u ustima, dakle "fini neki gospodin", a toljaga iza leđa. :-)
Dan Tobacco Salty Dogs, French pressed Peru i kockica tamne čokolade za aperitiv. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.10.19 18:46 | |
| - Marko1980 je napisao/la:
- Kako si samo uspio u deset navečer, opaki si neki lik. Ko fol šeće po ulici s lulom u ustima, dakle "fini neki gospodin", a toljaga iza leđa. :-)
Ta ideja mi je pala na pamet u tramvaju kod Botaničkog vrta, kad sam se vraćao iz "Miragea" sa našeg druženja, , što da im ne napravim mali kraval, i tako rade cijelu noć. Pa kad sam im zamahao porukom od DHL-a sa moba i počeo se derati da zapošljavaju likove sa posebnim potrebama, odmah su se uskoprčili i našli paket! Eto. Inače pušim neki sample koji su mi poslali, "The Mellow Mallard" od DAN Tobacco, čisto pristojna virginija. Nije da izuva iz cipela, ali je OK. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.10.19 19:21 | |
| Iako sam bolestan, naceo sam old gowrie. Nije da su mi osjetila na nekoj razini, ali cini se kao solidan duhan. Po mom ukusu mu mozda fali mrvicu periquea | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.10.19 23:43 | |
| [/quote] Ta ideja mi je pala na pamet u tramvaju kod Botaničkog vrta, kad sam se vraćao iz "Miragea" sa našeg druženja, , što da im ne napravim mali kraval, i tako rade cijelu noć. Pa kad sam im zamahao porukom od DHL-a sa moba i počeo se derati da zapošljavaju likove sa posebnim potrebama, odmah su se uskoprčili i našli paket! Eto. Inače pušim neki sample koji su mi poslali, "The Mellow Mallard" od DAN Tobacco, čisto pristojna virginija. Nije da izuva iz cipela, ali je OK. [/quote] Ja sam sličnu scenu napravio u zadarskoj pošti prošli tjedan, nakon što su mi pogubili dhl-ov paket, pa ga poslali u krivi grad.. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.10.19 0:26 | |
| I jel' se paket na koncu našao Ivane? Očito je sve to slična bagra. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.10.19 9:56 | |
| Obavijest se misteriozno pojavila u sandučiću nešto kasno je taj dan, tako da sam odahnnuo. Već sam kontaktirao g. Fleishmana s Pfeifendepot-a o mogućnostima slanja kurirskom službom, ali kaže da bi to bilo preskupo, tako da smo nažalost osuđeni na bijedne usluge HP-a. Neznam kako vama, ali meni svaki paket iz EU , neovisno o sadržaju sjedi bar tjedan dana u Zg u sortirnici. Ne razumijem zašto.
Da nebudem skroz offtopic, spremam se pripaliti Hu Direktora i kavu | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.10.19 14:47 | |
| | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.10.19 17:46 | |
| Pantarei, što bi rekao za Director's Cut, je li tipičan vaper ili je dovoljno drugačiji da ponekad poželiš neki čisti vaper, a ponekad njega?
C&D Opening Night + Wellauer's Latakia i kava, pod sjenicom u Paklenici... | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.10.19 17:54 | |
| Proper English iz DMP pokerice koju mi je prije točno dvije godine poklonio i Earl Grey. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.10.19 21:05 | |
| @Marko Directors cut je na tragu Old Freddersa ali sa manje periqua i s dodatkom burleya da zaokruži priču. Meni definitivno poseban Vaper, preporučam probati. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.10.19 13:03 | |
| Hvala Pantarei. Volim burley, ali s druge strane volim i čisti vaper, ali znači prema tvom iskustvu slobodno Direktora smatram kategorijom za sebe i držim uz njega još neki pravi vaper u rotaciji. Pitao sam zato što ga još nisam otvorio, dat ću mu par godina da odleži budući da zasad imam dovoljno drugih otvorenih.
Inače, GLP JackKnife Plug. Kraljevski je.
| |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.10.19 13:06 | |
| Lagonda i Bitter Lemon (ne Marko, ne bojim se malarije, nego mi je Bitter Lemon fin!) _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.10.19 19:24 | |
| Nema više komaraca ni tu u Paklenici. Evo nakon malo babysittanja, taman dok su izvjesni "fini ljudi" dobili na finjaka od mme Zore, ja tek narezao još JackKnife Pluga i naručio pivu u Dinka. :-) | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.10.19 19:52 | |
| -------------------------------------------------------------------------- - - - - [You must be registered and logged in to see this link.]- - - - - -------------------------------------------------------------------------------------- _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.10.19 18:09 | |
| Danas nakon 560 metara vertikale i lijepe večerice, zaslužio sam si poslati malo dimnih signala od Dinka. Dan Tobacco Salty Dogs i Karlovačko (nije baš neki izbor piva). | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.10.19 19:14 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.10.19 19:45 | |
| Black Frigate iz DMP Pickaxe i Ahmadov Assam. Predobro! [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.10.19 7:51 | |
| | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.10.19 16:07 | |
| Bas lepa lula Bayro! Ja odmaram uz Huber E/B i caj od nane, duvan je bas dobar, jak ukus, gori odlicno, lepo rezan ma vrh :-) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.10.19 18:57 | |
| C&D Opening Night + Wellauer's Latakia i Karlovačko kod Dinka. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.10.19 20:09 | |
| I ja sam na čaju od mente i "White Knightu", koji se tako dopada mom prijatelju Franku Russelu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.10.19 18:16 | |
| Epikur i radler uz čašicu rakije od žižule. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|