Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 19.08.21 18:58
Jbg. duhan je uvijek dobra investicija, on samo poskupljuje, jeftiniji neće biti, tako da tu nema greške, samo će se brže napuniti cellar (u mom slučaju). Svatko od nas zna koliko se može pokriti, pa se prema tome toliko i pruži.
bayro, Branislav, Polerouter and v.milan like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 19.08.21 20:19
Super!!!
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 19.08.21 20:22
Marko1980 je napisao/la:
Slajs je napisao/la:
Ne znam zbog čega to nisu učinili ranije,
Očito je bio dobar potez "zdrmati" ljude da nepotreno naruče više.
Meni su uspjeli dobro zeznut, makar sam sad miran neko vrijeme
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 19.08.21 23:49
Slajs je napisao/la:
Očito su ovim novim pošiljateljem, koji nije DHL...
Ma DHL je i dalje courier. Mislim da je Wranjo u pravu. Malo nas cimaju.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 20.08.21 7:32
Sjajne vijesti! [You must be registered and logged in to see this link.], svaka čast na hrabrosti i što si probio led za nas ostale!
bayro and Sokreos like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 20.08.21 10:31
Evo sve kako treba, bez ikakvih komplikacija [You must be registered and logged in to see this link.]
...samo bez bombončića i ostalih "znakova pažnje". 😄
bayro, Marko1980, Polerouter, v.milan and Vortimejovrh like this post
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 20.08.21 10:37
Savršeno! I hvala što si probio led, kako reče [You must be registered and logged in to see this link.] !
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Vortimejovrh likes this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 20.08.21 10:40
Nema na čemu društvo...
Vortimejovrh likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 20.08.21 11:05
Bez gumenih bombona i uzoraka kao inače!? Hmm… Možda je došlo do smjene u upravi! No, bez bombona i uzoraka!? Mislim da je to dovoljan razlog da ih bojkotiramo! 😂
bayro, Marko1980, Sokreos, Rale and Vortimejovrh like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 20.08.21 11:15
A sad idem žmirečki promijeniti pinove na karticama.
Grc Prva lula
Broj postova : 21 Join date : 03.02.2021 Age : 27 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Još sam u fazi otkrivanja!:)
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 05.01.22 11:10
Znaci sa Estervalsom sad sve šljaka normalno?
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 05.01.22 11:22
Grc je napisao/la:
Znaci sa Estervalsom sad sve šljaka normalno?
Da. Uostalom, probaj naručiti i dovršiti narudžbu. Samo sada po Njemačkoj ne vrši DHL dostavu nego neka druga firma, a u RH i dalje DHL odnosno HP Express.
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 18.01.22 19:29
Supruga mi odlučili kupit sat i nađem ja jedan lulaški na Esterval's pipe house web stranici. Kupili, i poslije dosta čekanja radi Hrvatskih Pošta, dođe sat. Sat nije muški, već ženski. Ta mala činjenica nije nigdje pisala na njihovoj stranici. Nisu bile ni dimenzije. Proba ga ona staviti na ruku, da baš ne ode u smeće odmah i pukne narukvica doslovno na prvom pokušaju. Ja znam da vi svi imate dobro mišljenje o tom dotičnom Bijelom Odjelu, ali ovo smrdi sve do švabije. Jer eto slučajno su zaboravili spomenuti te neke sitnice u oglasu, a o kvaliteti da ne govorim. Po meni vrlo loš indikator njihove poslovne politike. Spremni su se prodati za male pare. Poslao sam im email, nisu do sad odgovorili.
Vi ljudi kako hoćete, ja neću više s njima poslovati. osjećao sam potrebu podjeliti ovu anegdotu i ništa više.
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 18.01.22 21:02
Po meni oni vrhunski posluju i s njima sam imao samo dobra iskustva! Doduše, kupovao sam, kao i većina forumaša, uglavnom duhan i pokoji dodatak. Iskreno, ne bi mi palo na pamet od njih kupovati sat i to bez obzira o kakvom je riječ! Oni jednostavno nisu trgovina za to!
bayro, Sokreos and PerB like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 18.01.22 21:34
Meni su super bar šta se duvana tiče, a šta se lula tiče za neke stvari imaju odlične cijene i imaju najbolji izbor duvana… jedino kod njih možeš kupit dio za upaljač. Bijelo odjelo je super. I tako ti i triba kad si to šta zoveš saton kupija tamo di se prodaju duvani i lule
bayro likes this post
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 18.01.22 22:05
Slažem se sa mojim cijenjenim prethodnicima u ovoj diskusiji. Kod Belog Odela kupuješ duhane, čistače eventualno tampere ili upaljače - no prvenstveno duhane i tu su visoko profesionalni.
Sokreos and PerB like this post
lulamir Prva lula
Broj postova : 59 Join date : 07.01.2022 Age : 47 Lokacija : zagreb
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 19.01.22 19:53
Mislim da ste vi ovdje zanemarili jednu bitnu činjenicu, a to je da mu se nitko iz dotičnog web shopa nije javio na upućeni email. Bez obzira sto to nije primarno dućan satova, mislim da bi trgovac trebao pružiti podršku kupcu pri reklamaciji za proizvode koje prodaje. Isto mu se moglo dogoditi da je kupio i lulu s greškom npr. Svi su trgovci ok dok sve štima, a kada zapne, tu se vide najbolji trgovci. Meni je ovo nejavljanje dovoljan razlog da produžim na slijedeći shop, naravno ako imam izbora.
Nikša likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 19.01.22 20:05
Isto sam narucivao brdo puta duhan i nikad problema, a imas broj telefona na stranici ak ti ne odgovara na mail.
Nikša likes this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 19.01.22 20:37
Ja sam ima problem neki jednom i odgovorili su mi na mail i sve smo riješili. BO je odličan i da poštuju zakone pola duvana koje pušimo nebi pušili jer ih drugi ne prodaju, zapravo mogli bi jedino pušit ono šta se kod nas prodaje… OKANITE se BO ili
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 19.01.22 20:42
Da ponovim napisano, osjećao sam potrebu podjeliti ovu anegdotu i ništa više. Čisto informativno. Nadam se da ce vam nastaviti biti profesionalni, kao i do sada, iako neki i nisu zaslužili.
Wranjo i Lulamir zahvaljujem.
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 23.01.22 9:59
Evo vam iz prve ruke malo za rubriku; vjerovali ili ne! Njemačka kvaliteta nema više veze sa nekadašnjom kvalitetom! Usudio bih se reći da je u većini slučajeva bolje kupiti Kineski nego Njemački proizvod. Komunikacijski su još na nivou faxiranja! Uglavnom na meilove ne odgovaraju ili jako kasno!
Sokreos and Nikša like this post
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 10.07.22 8:52
Jel me to oči varaju ili je cijena slanja skočila na 24,40 €?
Slajs Oblak dima
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 10.07.22 10:39
Nažalost, oči te ne varaju... Zato su dečki grupne kupovine, ne budućnost, nego početna postavka!
bayro, Pantarei, v.milan and Vortimejovrh like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: Esterval´s Pipe House 21.07.22 13:03
Pozdrav svima, pogledajte cijene duhana, ja sam danas napravio narudžbu. Na žalost odvojen sam da bi mogao napraviti grupnu