Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Spremam se naručiti ovu medecinu, no želio bih čuti vaše mišljenje. Recenzije čitam, ali se (uglavnom) ne vodim njima, pa ako ga je tko pušio, rado bih čuo vaše mišljenje.
P.S. Njegov Black Mallory je odličan.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Ja ga redovno pušim i čudi me da nisam ostavio neku recenziju. Vrlo brzo prođem kroz limenku, najdraži mi je poslije jela. Ako se i dalje trapiš sa pirate kakeom onda će ti ovo biti light a ne full mješavina. Ima solidnu količinu tijela i latakije, ugodno je slatka i osrednje jaka. Meni je to uz Artisana i Presbyteriana treći najdraži englez.
bayro and Sokreos like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Istina je sve što si napisao, mladi Leone. Fina mješavina, solidnog tijela, odličan omjer cavendisha, virginije i latakije. Cavendish mu daje slatkoću, virginija tijelo, a latakija je tu da zaokruži cijelu priču. Nije "hard core" latakijska mješavina kao recimo HU "Fayyum" C&D "Pirate kake". ili "Old Ironsides", ali je odlična medicina. Jedino se mora malo prosušiti prije pušenja, jer je zericu prevlažan.
Dobro da sam te poslušao Leone. Mislim da će mi ovaj duhan ući u stalnu rotaciju. Hvala!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion