| Web shop: Altinok pipes | |
|
+7Marin Split Keko Antiša dean bayro Davorin Damir 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 12:05 | |
| Dobio sam mail od Sinana Altinoka koji ce mozda nekoga interesirati. Kaze da tijekom 8. mjeseca daje popuste na Clasic merschaum lule i to: I - za kupljenu jednu daje 10% popusta na nju; II - za kupljenu jednu, na drugu daje 50%; III - za kupljene dvije, trecu daje besplatno. Covjek se i zeni 24.8. pa nas sve zove na svadbu ( ) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 12:09 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 12:14 | |
| Ja idem samo ako idemo brodom. |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 12:42 | |
| Da sada je zgodno ići u Tursku, imaš šanse da budeš uključen u koji happening bombaša samoubojice :-)))). Mislim da je ipak kupnja poštom sigurnija - makar me je malo Beluga ohladio komentarom o Turskim poštama. Inače ovo ljeto sam imao priliku vidjeti i jednu meerschaumicu od Tanzanijskog ( ili Austrijskog ) meera. Sivo i zrnato, ni približno sniježno bijelom Turskom meeru. Ipak su tu Turci zakon. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 17:26 | |
| I ja bi išao brodom! Šokre, idemo? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 18:01 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Da sada je zgodno ići u Tursku, imaš šanse da budeš uključen u koji happening bombaša samoubojice :-)))). .....
A da svi stavimo crvene trake oko glave na kojima bi pisalo “mi smo iz centralnog balkana”, sa ponekim ikonografskim detaljem (može i mali srp i čekić...) ? Sesa i Sneško mogu kao posmatrači... Imam neki dojam da bi se turci, sve sa kurdima razbežali da nam naprave prolaz A možda bi nam dali počasni sto, pa da nas posluže sa kuvanim ovčijim glavama.. MLJAC! |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 20:20 | |
| Jeli itko razmišlja o nabavi kakve meerschaumice na altinokovoj stranici? Meni se to čini dosta zanimljiva ponuda, kako se vama čini? |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 20:45 | |
| ja ću uzeti neku lulu od njih ali ne iz clasic modela nego iz profesional | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 20:48 | |
| To je super serija što si naumio kupiti. Ipak niti ova Sinanova ponuda tri za dvije nije za odbaciti. Ima tu super komada. Za 180 eura možeš upiknuti tri vrhunske meerice... Uglavnom - stvar je definitivno primamljiva! | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 18.08.08 22:09 | |
| Slažem se Bayro, Altinokovo lule su dobre i nisu precjenjene. vlastito iskustvo. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 19.08.08 12:22 | |
| Kupujemo ako natjeram Sneška da mi ne zabrani. Lule su mrak, šansa je zgodna. Njam njam, idemo, da vas povedem u turkiju... |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 19.08.08 21:40 | |
| I ja razmišljam da nešto od Sinana upiknem. Naš Damir se rijetko javi, ali kad se javi - njegova je informacija prvoklasna! Više puta provjereno! Čestitam majstore! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 11:51 | |
| Čestitke. Mi samo čekamo na priliku, da dođemo skupa do kompjutera, ali naše favoritice su klasike-kad još nismo ništa probali od meera- tako da mislimo nabaviti jednu Classic clabash, razmišljamo o paketu dvih lula, druga bude neki squat bulldog, poker ili tomato...pa javimo. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 17:49 | |
| I ja sam blizu da napravim rebalans budžeta i da vidim da li mu funkcioniše ono 2+1... Baš sam alav... Mislio sam se za jednu u septembru, a sad bih tri odmah... |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 18:34 | |
| Pa dobro svi se oštrite. Je li netko konačno nešto naručio??? zanimaju me iskustva s Turskom poštom, ako je kao kod Smokinpipesa biti će oko Božića ( plus minus jedan i drugi ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 21:13 | |
| Alavi jesmo. To je činjenica. Novaca nemamo s obzirom na doba godine. I to je činjenica. Sinan ima odličnu ponudu. I to je činjenica. 2+1. Ponuda koja se ne odbija (bez konjske glave). Znači rastezanje kartice do limita! Uh, što će biti plakanja u rujnu! | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 21:16 | |
| Ja vec dugo, dugo slinim za jednom profesionalkom, no kad tad bu dosla na red _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 21:17 | |
| Pa nisu ti profesonalke tako neopisivo skupe! | |
|
| |
dean Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 21:21 | |
| Objektivno nisu, ali vec neko vrijeme sam slab sa lovom da vec mislim i prezime preimenovat u Švorc.
Drago mi je , Švorc,Dean Švorc. _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 21:28 | |
| Glavno je da si zdrav. Ali i promjena prezimena košta - barem 100 kuna administrativne takse, gospon Švorc! Sačekaj da se dočepaš neke love. Ali ti onda neće biti do promjene prezimena - možda imena. Recimo Sinan. | |
|
| |
dean Oblak dima
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 21:29 | |
| Pracu ruke u 965tici i tuširat se u Čelavcu samo da moc demonstriram _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 20.08.08 23:37 | |
| Kako Bajro veli ponuda 2+1 nije za odbaciti i ja bi uzeo jednu pa mozemo troskove podijeliti ili ako nas ima vise da direktno kontaktiramo sa njima pa da nam uvali jos veci popust na kolicinu ako ima jos zainteresiranih. pozdrav od nerona |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 21.08.08 0:13 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 21.08.08 8:57 | |
| Ajde Palikućo, sastavi mail Sinanu u tom stilu! Turci su poslovan levatinski narod. Sigurno će ti Sinan odgovoriti, ali požuri, frka mu je, ženi se u nedjelju! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Altinok pipes | |
|