| Web shop: Altinok pipes | |
|
+7Marin Split Keko Antiša dean bayro Davorin Damir 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 21:02 | |
| Svaka čast Sinanu, samo da on nama dostavi pipe u razumnom roku (a koji je to?). Lako ćemo mi za Feuerbacha... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 21:13 | |
| - bayro je napisao/la:
- Svaka čast Sinanu, samo da on nama dostavi pipe u razumnom roku (a koji je to?). Lako ćemo mi za Feuerbacha...
Karticu je već popeglao...u tome je zavidno brz |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 21:13 | |
| Po tom pitanju svi vrlo "poslovni". |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 21:35 | |
| Fakat, ima li neki rok koji Sinan reklamira (ne sjećam se da sam tako nešto vidio) ili je to varijanta "lako ćemo!", Nitko od nas koliko znadem nije izravno od Sinana naručivao, a Davorin je svoju dobio od gazde kao poklon ako se ne varam! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 21:51 | |
| Do mjesec dana traje izrada |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 21:54 | |
| Šokre jesi li dobio os SP-a tracking kod za lulu? Baš me zanima jel krenula na put ili ju još uvijek pakiraju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 21:57 | |
| Meni u order status piše: Carving will start soon. Znači 2-3 tjedne carving i onda još shipping i naša draga carina tako da mjesec dana sigurno. |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 22:03 | |
| Sreća da nismo bez lula, pa ćemo nekako izdurati. A valja uzeti u obzir da svadbe u Turskoj traju tjedan dana, pa dok se Sinan otrijezni i rastjera duhove - negdje oko Svih Svetih računam da bi pipe mogle stići! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 22:11 | |
| - kkurilj je napisao/la:
- Šokre jesi li dobio os SP-a tracking kod za lulu? Baš me zanima jel krenula na put ili ju još uvijek pakiraju.
Dobio sam ga 19-og, no još uvijek stvar stoji... |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 22:41 | |
| Ipak je to Levant i lako ćemo, je kao dobar dan. Ipak mislim da neće biti gori od Smokingpipesa, bar što se mene tiće :-))))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 22:47 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 24.08.08 22:50 | |
| Pa rekao si, poslati ćemo mu sliku Saše s motorkom i kratkom porukom s slikovitim opisom što ga čeka. nabijenje na kolac će biti kao čačkanje zubi s čačkalicom prema Ankara Chain saw massacre .... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 25.08.08 15:08 | |
| Najte se šaliti sa Sinanom... Već su Slovenija i Croatia stavljene na spisak zemalja u koje je plasirao svoje proizvode. Kako sam pre neku nedelju pomno sve pregledao - nije ih bilo. Vidim da mu je DimLule obezbedio plasman u tri nove države... Mislim da će se potruditi da sve bude ok. Inače, kako je meni rekao, proces izrade je oko dve nedelje. Pošta je jedino faktor koji može usporiti sve... ps. Sutra valjda i ja na spisak stavljam Srbiju... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 25.08.08 19:57 | |
| Čitajući stare postove iz druge teme, slatko se nasmejah... - bayro je napisao/la:
- Jebate Fubi, pa ti si Krleža neotkriveni! Tako nekako završava Ni med cvetjem ni pravice iz Balada Petrice Kerempuha - "Na kraju Turčin potukel nas se bu!"
Ipak je Krleža dobro predvideo |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 25.08.08 20:46 | |
| Sve je stari Fritz dobro predvidio! Bez greške. Od "Pijane novembarske noći 1918", do "Zastava" i svojih dnevničkih zapisa! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 29.08.08 20:30 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 29.08.08 20:33 | |
| Bravo, dobrodošao u klub meerschauma ..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 29.08.08 20:56 | |
| Eh, umesto da miriše na mlade tamnopute grazie sa juga afrike, moja će se osećati po janjetini... Ali neka, volim ja i jedno i drugo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 29.08.08 20:58 | |
| Beluga čestitam na shopingu! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 29.08.08 21:28 | |
| Muči me samo što mi još ne skida nofce... dao mi je poruku na site-u da je sve ok proslo, ali izgleda da to kod njega ide nekako drugacije nego kod ostalih... Četiri noge to urade u roku od 10 sekundi... a ovaj će možda da čeka do jutra... videćemo... Hm... postoji li Sinan uopšte?... |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 29.08.08 22:16 | |
| Odličan izbor! Čestitam! Calabashica je prekrasna, o njoj smo već razglabali, a i ova druga je krasna! I vjeruj mi, neće se ćuti na janjetinu. Sinan (koji je stvarna osoba, kao i dr. Gumbas - vjerovao ili ne) to tako napravi da ti se donja vilica objesi...Bijele, kao snijeg, a onda sa pušenjem počinju lagano žutiti, dobiju jednu krasnu zlatno-žutu boju! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 30.08.08 1:39 | |
| Beluga, calabash je mrak. Koliko je baksa? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 30.08.08 8:27 | |
| - Mukini je napisao/la:
- Beluga, calabash je mrak. Koliko je baksa?
$119.95, ništa popust - samo će mi možda čestitati Novu godinu, (eventualno i Božić) Za drugu sam dobio 10% off... |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 30.08.08 9:34 | |
| Vrlo pristojna cijena, za veliku calabashicu.... U Austriji su i do 600 ojra, zar ne Bayro? | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes 30.08.08 9:51 | |
| Aha. Zadnji put kod Dreira kad sam gledao, gotovo identična pipa je bila oko 600 eura... Mislim da je Beluga napravio dobar posao! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Altinok pipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Altinok pipes | |
|