| Prostor za klub | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Prostor za klub 25.11.08 0:03 | |
| A mislim da znam tko će i karte cvikati! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 25.11.08 12:46 | |
| Upravo se čuh sa Mladim.Na bolovanju je kao i ja(isforsiranom).Nalazimo se u srijedu oko 18h i krećemo u akciju.Šokre biti ćeš pravodobno informisan. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 25.11.08 12:51 | |
| u 18h, kaj će to biti noćno maljanje? Ma ok, znači danas sam slobodan?? |
|
| |
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Prostor za klub 25.11.08 12:57 | |
| Vas dva Michelangela dakle sutra maljate, koliko sam shvatio? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 25.11.08 13:03 | |
| Bojim se da se storija o morti ponavlja |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 25.11.08 16:13 | |
| - bayro je napisao/la:
- Vas dva Michelangela dakle sutra maljate, koliko sam shvatio?
Ostavite neki komadić stropa za mene ako ne ovu onda neku od sledećih subota/nedelja bih mogao da udarim neki al-fresko ili al-secco.. |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 25.11.08 22:03 | |
| To bi bilo lijepo! Ionako su ti stropovi u zadnje vrijeme postali bliski - a i unutarnja dekoracija ti vidim krasno ide! Samo ti dođi! Već ćemo naći neki poslić za starog panonskog mornara! | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 0:25 | |
| Pretpostavljam da oni koji nemogu vikendom su zvisili _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 8:49 | |
| Biti će dva druženja tjedno a još nije dogovoreno kojim danima. Ja glasam za nedjelju i jednom preko tjedna, recimo srijedu ili četvrtak. |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 8:56 | |
| Pa svakako treba iskoristiti prostor do kraja, jedno druženje minimalno dva normalno :-))))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 10:00 | |
| I ja glasam za nekakav četvrtak, kad je kraj tjedna, ljudi su ipak malo opušteniji...No, prepuštam odluku većini! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 11:53 | |
| Sve se se dogovorimo u nedjelju na otvorenju... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 14:14 | |
| Sir se paca u maslinjaku al ipak nije ovčji, bit će dobar svejedno. Stara je bila sigurna da je ovca jer se zove pekorelo, a izgleda da što je u italiji pecorello nije i kod nas.
Bit će i boca-dvije šljivovice da se nađe. Ak je ostane onda ostaje za klub. |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 15:05 | |
| Pecora ti je upravo ofca na talijanskom! A "al pecorina" neka ti prevede Branko! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 17:19 | |
| E onda dolazi moj dobar prijatelj, poznati gastronom dr. Hannibal Lecter! A bogami ni Šokre nije daleko - mislim po kulinarskom umijeću koje će nam u klubu prezentirati! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 17:23 | |
| U nedjelju ima Davorin prezentaciju ti lignjo stara |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 17:25 | |
| Budeš pozvao Mengellea u nedjelju? |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 17:29 | |
| Budem obavezno! Bio sam oko pet gore, ali ove dvojice klasičara nema. Mora da negdje studiraju al fresco tehniku! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 23:18 | |
| mi bili, prvu trecinu posla obavili, nastavak sutra, bit ce i slika.. :P |
|
| |
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 23:23 | |
| To majstore - Šokre me izvijestio da ste kao u stara dobra vremena na radnim akcijama. Ovu ćemo nazvati "ORA Nova Ves 2008" Ti si Saša komandant omladinske radne brigade a Hole traser! Bravo dečki - svaka čast! Btw. Rekao mi je Šokre da si pola zida srušio - to je elan! Dobiti ćete i udarničke značke! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 26.11.08 23:51 | |
| ja lagano, a ono otpalo.. vise posla nego planirano..... |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Prostor za klub 27.11.08 0:21 | |
| Evo i slika sa ORA "Nova Ves 2008" [You must be registered and logged in to see this link.]Hole traser pomno priprema svaki korak.... [You must be registered and logged in to see this link.]... a Saša-udarnik ga u stopu prati. [You must be registered and logged in to see this link.]Saša: "Ak ovo kaj si ti sad napravil do sutra ne opadne dole ja bum prestal jesti čips!! Daj se makni da ti pokažem..." [You must be registered and logged in to see this link.]"...kak se baca žbuka na zid. To ti ide u tri sloja, ko kad puniš lulu, kužiš, prva ruka lagano, ko da djete dleta...." [You must be registered and logged in to see this link.]".... druga ruka malo čvršće, onak, ko žena...." [You must be registered and logged in to see this link.]"...a treća ruka MUŠKI, kužiš, jako, čvrsto." [You must be registered and logged in to see this link.]Hole: "Isuse, nesmem se ni na sekundu maknut s lojtre, odmah delaš sranja. Sve te bum tužil Kreši pa buš videl onda. Daj odi u kuhinju tam imaš više mesta" [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 27.11.08 1:43 | |
| Svaka čast svima na trudu! na Damirove komentare. Fešta bu fantastična, izgnat ćemo sve zaostale duhove sa dimom i pošteno krstiti prostor za klub. Još sam da nam Kkurilj i Beluga svrate... A i Dean bi se mogao konačno pojaviti, baš bi ga htio upoznati, ak ne u nedjelju onda barem jednom preko tjedna. RAKIJA nam ne gine! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prostor za klub 27.11.08 3:28 | |
| Hole i Saša, svaka čast |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prostor za klub | |
| |
|
| |