| (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 1:57 | |
| A cuj, za 100 godina bumo u europi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 2:02 | |
| ako nas vodi hdz mozda i prije(99) |
|
| |
dean Oblak dima
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 2:03 | |
| hehe, mozda | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 2:11 | |
| ali mi pusimo malo vecu lulu od onoga idiota na You tube |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 8:12 | |
| No vidiš Kruno, što sam ti preksinoć prorekao, to ti se i dogodilo. Kako reče stari general Kutuzov u "Ratu i miru", sve je stvar strpljenja i vremena, a strpljiv čovjek će ostvariti svoj cilj..." Vjeruj mi, i mene je život naučio da stvari inače ne treba silovati, sve nekako dođe samo od sebe, i sve se posloži. No kad se očekuje sretan događaj, kad će mala Slavonka ili Slavonac ugledati svjetlo dana? Navijam da bude cura. | |
|
| |
dean Oblak dima
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 8:29 | |
| Ma cura, ....kak bu ona lulu pusila kad bu velka | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 8:32 | |
| Ja se isto nadam da će biti mala Slavonka, a sretni događaj se očekuje u rujnu. :-)
Ako bude Slavonac odmah dobije onu najmanju lulu iz moje kolekcije :-) |
|
| |
dean Oblak dima
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 8:34 | |
| To bi bilo guba , " E mali reci cu te tati da pušiš !" a na to če mali lega " ma zajebi to mi tata dao! " | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 8:36 | |
| |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 8:52 | |
| I od mene mali Slavonac dobija minijaturnu lulicu (umjesto dude), a ako bude curica, neka tata brine za štafirung, nikad nije prerano. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 9:00 | |
| Uuuuu mislim da će mi se budući zet preznojavati na prvom upoznavanju. Već se vidim, smrtno ozbiljna faca, dimim lulu i kao jako ozbiljan a u sebi umirem od smijeha. |
|
| |
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 9:24 | |
| Ha, ha, za tebe je to daleka budućnost, a moja kćer ima 23 godine, samo čekam da upoznam budućeg zeta. Krvi ću mu se napiti, po ovom tvom scenariju. Još nabaciš opaku facu, iza tebe XXXL raspelo, neka od onih zastrašujućih luletina sa Jubitoa u zubima, pa će se mali opako preznojavati... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 9:39 | |
| |
|
| |
dean Oblak dima
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 9:49 | |
| Ak bum ja ikad imal kcer fakat bu mi žal moga zeta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 23.01.08 18:10 | |
| Ma to se sve lako sredi samo moraš prije saznati gdje piknuti punca i na što trza |
|
| |
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 24.01.08 8:19 | |
| No, ovo je nešto pregrozno, ali za plašiti budućeg zeta - savršeno. Samo, meni je uvijek žao dobrog vrijesa za ove užase. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 24.01.08 8:29 | |
| Ma katastrofa! Ne bih takvu nikada kupio. Ok možda za dvadesetak godina kad mi zet pokuca na vrata. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 01.02.08 9:30 | |
| Hm! Izgleda da ipak ništa od još jednog lulaša u Osijeku. Na početku ovog topica sam u jednom od postova pisao da jedan moj kolega s kojim sam studirao kreće u svijet lula, ja mu sve ukratko objasnio, rekao mu da obavezno dođe na forum,.... I tako prođe par dana, ne javlja se. Zvrcnem ga jučer a on prešao na motanje škije. Kao nije odustao od lule ali trenutno je na škiji! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 01.02.08 9:42 | |
| i ja motam škiju i dimim lulu...i nakon svake lule cigareta mi je sve bljutavija.Vjerujem da ću,kad potošim sve zalihe škije,ostati samo na luli. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 01.02.08 9:44 | |
| Ma problem je tome što je sa lule prešao na škiju a ne obrnuto. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 01.02.08 9:46 | |
| to me čudi...ići sa konja na magarca??? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 01.02.08 9:50 | |
| Ukusi su različiti. Nadam se da će ipak na kraju završiti na luli. |
|
| |
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 01.02.08 9:51 | |
| Krešo, ovo što se tebi događa je normalan proces. I ja ponekad, kad ne stignem zapaliti lulu ili sam prenapregnutih živaca (Krleža bi rekao uberspannt) zapalim cigaretu, ali mi poslije dva dima doista smrdi, pa je onda histerično gasim. Ma lula ja zakon - čisti Zen, kako je ono rekao G. B. Shaw: "Tko šuti kad nije u pravu je mudrac. Tko šuti iako je u pravu - ili je oženjen ili je pušač lule". Predložiti ću Deanu da to stavi na naš forum kao motto - naravno, nakon provedene demokratske procedure. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj 01.02.08 9:59 | |
| Osim one glavne,nikotinske ovisnosti motajući škiju zaradio sam i ovisnost o motanju.."zaposlene ruke".Ali ovaj GUŠT...lijepa lula i pune ruke posla...hvatovi,pripaljivanja...mmmmmm!!! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj | |
| |
|
| |
| (Ne)kultura pušenja lula u Hrvatskoj | |
|