| Davorinova Proljetna Kolekcija | |
|
+8Nunki milo savate ssekir75 MOVESHAKER bayro imnik Davorin 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 31.05.10 19:39 | |
| - Nunki je napisao/la:
- Uuuuu, baš lep komad ona prva. Drugu nažalost ne vidim.
To je ista lula. Samo iz dva rakursa! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 31.05.10 20:32 | |
| auuuuuuuuuuuuu ovo je lula a ne tamo neke ptice i nedefinisani komadi! svaka cast! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 31.05.10 21:11 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 31.05.10 22:43 | |
| prekrasna pipa svaka cast |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 01.06.10 7:39 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 02.06.10 12:29 | |
| |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 02.06.10 13:26 | |
| | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 19:56 | |
| Završava se proljeća a i moje kolekcije... Malo smo eksprimentirali s novim materijalima i bajcevima i evo rezultata... prvo "klasika" mala morta: Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 19:58 | |
| i vrijes.... klasična minimalistička bentica. Bojanje malo pojačeno s taninom, ali samo da se naglasi struktura drveta... Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:02 | |
| |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:03 | |
| Ajooooj! Davorine, izluditi ćeš me ovim benticama! Ova vrijesuša je stvarno prekrasna! Classic beauty! Ma nema tog Tsugea, Rasmussena ili Nakitumičiči koji može ovu ljepotu napraviti! Svaka čast! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:04 | |
| Mate, manje bevande! Prva lula je morta! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:06 | |
| vrijes... velika frihendica... bojanje taninom. Uvijek me fascinira činjenica koliko krivih informacija i poluistina ( neznanja ) ima na netu. Na Pipemakers forumu, ovoj temi se pridavalo tajnosti kao da je kamen mudraca... informaciju se bile šture i na nekim mjestima potpuno krive. Ukratko moj kompanjon je a) u roku od jednog dana sam proizveo tanin, b) napravio bajc ( koristeći materijale iz obližnje apoteke i samoposluživanja ) i c) višak bajca nije uklanjao struganjem nego KEMIJSKIM postupkom - detalji ipak neka ostanu tajna - i dobili smo komad izrazito naglašene strukture... Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:08 | |
| - bayro je napisao/la:
- Mate, manje bevande! Prva lula je morta!
a bayro, znam da je morta, nego prvu vrijesusu nisam iskomentirao, pa sam sad za obe. stvarno,vrijes za 10.. nisam tako pijan |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:09 | |
| i sada maksimalna upotreba tanina dvije lule poznatog oblika, ( a i porijekla ) vrijes je prekrasan, a ovom tehnikom i posebno naglašen Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:10 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:12 | |
| i još jedna od te fele... inače oblik je znan kao OOm PAUL ili kao mađarica.... Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:13 | |
| i dosta za ovo godišnje doba | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:14 | |
| Vidi se da je ovo pogolemi komad! Možda malo previše "free" za moj ukus, ali je lula prekrasna, o tome zbora nema, a vilinska kosa je mrak, to ju je tanin "izvukao"! A što se tiče neta i pouzdanosti informacija na netu, to smo već odavno sve raspravili. Ima tu neznanja, kapeličarenja, itd. Uglavnom najviše neznanja. P.S. Ima li i toj izradi tanina svoje prste i Meho Bösendorfer? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:15 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:17 | |
| nema.... Darac je ipak učio posao od svoga oca, kada su majstori sve bajcove i lakove radili sami.... kada sam mu počeo filozofirati o taninu, tehnikama bojenja koje koristi Talbert i slična bratija, bez puno filozofiranja sve je sam napravio, kao što napisah u jedan dan ..... .............. Yes TT | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:20 | |
| E to su bili pravi majstori. Nažalost danas ih je sve manje... @Mate - nismo se razumjeli, pa se ispričavam! Davorin je počeo brzo štancati postove, tako da sam vidio samo prvi post. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:23 | |
| Ako se do sutra te krasote osuše, daj donesi da se čudimo i divimo. Naročito onu benticu vrijesušu! (vidim ja da ću bankrotirati, ali nema veze, bar ću imati lijepe lule za pušiti u dužničkom zatvoru !) _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 20:53 | |
| Dooobre |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 41 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 05.06.10 21:51 | |
| gledam i ne vjerujem... ...predivno...ova freehandica mi je zapela za oko, ali sve su genijalne...BRAVO | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija | |
| |
|
| |
| Davorinova Proljetna Kolekcija | |
|