| Davorinova Proljetna Kolekcija | |
|
+8Nunki milo savate ssekir75 MOVESHAKER bayro imnik Davorin 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| |
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 17.04.10 20:44 | |
| Krasne lule, pogotovo ova druga. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 14.05.10 23:20 | |
| pa pomalo nastavljamo... istina nisu lule ali imaju vezu s mortom i lulama. prva serija ( još nedorađenih ) stalaka. Dakle doljni dio je svijetlije drvo ( biti će bajcano i lakirano ) a gornji dio od STARE morte. ( cijeli stalak od morte bi ipak bio previše$$$$$ ) stalci su za osam lula moje gradacije srednja do velika. | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 14.05.10 23:21 | |
| Da stalak je velik i masivan, da se baš slučajno sruši... ne dolazi u obzir. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 14.05.10 23:38 | |
| Sjajno...Koristim priliku i rezerviram Kako se ponašaju bentice na njemu? |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 14.05.10 23:43 | |
| za divno čudo... odlično. Testirano s mojom maslina benticom, pa ako ona čvrsto stoji uglavljena....... Naravno ovo je radna verzija, biti će tu pjeskarenja, lakiranje, bajcanja i sl..... Goga je zatražila barem 3-4 komada, ali mislim i na vas.... | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 14.05.10 23:46 | |
| Ovo izgleda fenomenalno... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 14.05.10 23:47 | |
| Konačno!!! Lule imam posvuda |
|
| |
Nunki Peče me jezik
Broj postova : 412 Join date : 20.04.2010 Age : 66 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 14.05.10 23:50 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 14.05.10 23:53 | |
| Guba je ova black and white kombinacija..Vrlo efektno. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 0:44 | |
| Ma to se traži! I ja se bilježim sa štovanjem - barem za jedan! Boja i finiš uopće nisu bitni. Ako sam usvojio Mladunčev rokoko - bauhaus - art nouveau stalak - znaš da nisam izbirljiv! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 12:26 | |
| baš ti hvala.... Idem danas malo raditi. Moji dileri su počeli slati neke čudne narudžbe pa počinjem malo ponovo delati, ali donesem i prva dva komada stalaka na ogled tumorov...... molim bez narudžbi, testna serija biti će kod mene na testiranju. Već sam očistio ženi mjesto na polici ( tj pobacao porculanske figurice ) i tamo dolaze moje lule. Inače stvarno je efektna ova B/W kombinacija ali ako ima tko druge ideje - za bajcanje podnožja - neka se oglasi. Biti će, podnožje, lakirano s polumat lakom, morta - naravno vosak.... | |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 13:02 | |
| Ma molim! Nisam tako mislio, vidiš da sam napisao da su stalci odlični i da mi je zapravo svejedno kakvi su - glavno da služe svrsi, još ako su lijepi kao ovi - to je to! Svejedno kako ih ti bajcao i lakirao. Znaš da vlada kronična nestašica stalaka u Hrvata! A što se tiče porculanskih figurica sa pastoralnim motivima - podržavam! Van sa porculanskim figuricama! Samo kakva će biti reakcija "druge strane"? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 13:06 | |
| - Davorin je napisao/la:
- tj pobacao porculanske figurice )
Uuuu,... to mora da je pala žešća rasprava!!! U svakom slučaju svaka čast na moći uvjeravanja!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 13:09 | |
| Stvarno - tu mora da se vadila teška artiljerija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 13:10 | |
| pa još nije bilo reakcije, nije kobra vidjela, a za razliku od našeg Šejker nemam više takvih problema prema tome stalci na police !!!!!!!!!!!! Znam da je nestašica zato sam malo požurio s modelima A i B ( by DMP ), a imam još i neke druge u pripremi .... | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 13:11 | |
| Joooj! Ne bih ti bio u koži večeras! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 13:13 | |
| Idem u radionicu, pa će se ohladiti do tada | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 13:31 | |
| ljepo, pa Morta pipes imat če sve od tampera, preko lula, do stalaca. Samo još signature duhan fali | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 13:53 | |
| za to je zadužen meštar bayro | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 14:08 | |
| Na najboljem sam putu! Pa to je i bio masterplan! Da imamo cijelu liniju "D & B"! A sada smo vrlo blizu realizacije. Još da mi je ono Belugino srednjevjekovno mučilo....gdje bi mi kraj bio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 14:11 | |
| kaj ima i slika tog stalka?? ako ima zašto je ja ne vidim? | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 14:14 | |
| Imaš dvije slike stalaka Dam-Dam, na prethodnoj stranici! Ja ih uredno vidim. Ispod Imnikovog posta od 17. travnja! To tebe tvoj Mac zeza. Znao sam ja.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 14:17 | |
| eeee, sad vidim......ma to vi moderatori meni skrivate slike, znam ja!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija 15.05.10 14:25 | |
| Uploaded with ImageShack.usNego da ne odem u off topic, nakon što sam postao ponosni vlasnik ove krasotice, koju su već neki zlobnici i jalnuši prozvali "Ribnjak 220 H", kao da sam derpe neki, mogu reći da je stvarno nešto posebno! Sada ne govorim o njenoj estetskoj dimenziji, koja je neupitna, nego o njenim "pušačkim" karakteristikama. Dakle, u lulu stane poprilična količina duhana, puši se fantastično, na koncu ne ostane ništa nego hrpica pepela, bez ikakvog kondenzata, a ja u mortu ne stavljam meer granulat. I bez obzira na njene dimenzije, odlično leži u ustima, ne grije se uopće - ova lula našeg je stvarno "biser u kruni". Davorine - svaka ti čast! Fenomenalno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Davorinova Proljetna Kolekcija | |
| |
|
| |
| Davorinova Proljetna Kolekcija | |
|