Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 25.01.24 11:45
Saymoran je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Saymoran je napisao/la:
Novi Ionesco: čekajući EMP 😆
Nije li to Beckett?
isuse kakva brukaaaaa
Nije tolika jer sam siguran da većina današnje populacije uopće ne bi znala o čemu ste sad pričali. Na zalost.
bayro likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1393 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Tobacco "Mali gušti" na Savskom mostu još uvijek ima ova dva.
Bio sam nekim drugim poslom u 7 raznih prodavaonica i ovdje jedino odskače s ta dva duhana. Sve ostalo "standardna lepeza". 😵💫
bayro, heritage964, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 30.01.24 14:27
I dalje nisu priznali gdje su druga prodajna mjesta?😂😂
v.milan and Nikša like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 30.01.24 14:44
Saymoran je napisao/la:
I dalje nisu priznali gdje su druga prodajna mjesta?😂😂
Nisam nikoga pitao, ali ovih 6 po centru gdje sam bio nisu sigurno.....
heritage964 Prva lula
Broj postova : 19 Join date : 22.09.2015 Age : 59 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 30.01.24 15:23
Današnji mail iz Pogon Kooltura, ničim izazvan..... [You must be registered and logged in to see this link.] hvala na dojavi, otišao, kupio, ne da mi se više natezati.
"Pozdrav, Obećali su mi isporuku ovaj tjedan. Prošli kažu da ih je srušio Covid.
v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 30.01.24 16:33
[You must be registered and logged in to see this link.] Ništa i drugi put. Pobjegao mi moj tramvaj u Frankopanskoj pa sam uskočio u ovaj za Savski most. I onda otišao i do tog Malog gušta uz put.
A ovi su se i javili na e-mail jer ste bili u shoppingu. To tako ide.
heritage964 likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17529 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 31.01.24 8:24
Ovo je za naše mizerne prilike čisto pristojno. Dva Petersona, žuta Amphora Virginia, (vjerojatno je negdje i full aroma u prikrajku) Toscano Classico i Garibaldi....Čist' OK.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 31.01.24 8:52
Do amphore je original choice, Nikša, kako si to sakrio!
v.milan, Nikša and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 31.01.24 9:30
Saymoran je napisao/la:
Do amphore je original choice, Nikša, kako si to sakrio!
Išao sam izmedju dva tramvaja s tim da provjerim ima li jos ova dva Petersona kako je bilo pitanje nedavno. Ušao, slikao, pobjegao da ne kupim nešto kad već idem u Graz u subotu.
Original Choice je uvijek negdje u kantunu skriven, čeka svoju priliku.
Saymoran likes this post
heritage964 Prva lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 31.01.24 12:52
Evo draga "vojsko", zadnji info...... Koliko je točan vidjet ćemo. Btw Original Choice imaju i u City Centru East, dolje kod Interspara, pa ako je nekome tamo bliže...
"Poštovani,
Obavještavam Vas da će slijedeća roba biti raspoloživa od 6.2.2024. (sutra kreće iz Njemačke nama) Upravo su javili iz tvornice da je zapakirana I spremna za dostavu.
v.milan, Nikša, Vortimejovrh and GrⒶna like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 31.01.24 12:58
Mašala!!
Ali isto ja idem u subotu u Graz 🫣
heritage964, v.milan and Vortimejovrh like this post
heritage964 Prva lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 31.01.24 12:59
Nikša je napisao/la:
Mašala!!
Ali isto ja idem u subotu u Graz 🫣
Vjerujem da je to jedino ziher
v.milan, Nikša and Saymoran like this post
Broj postova : 17529 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 31.01.24 15:38
Dok oni njih pregledaju, uzmu primjerke za fitopatološki pregled, pa dok se plati trošarina, pa dok se netko smisli, doći će i Dan Europe. I proći. Nikša, samo ti piči za Graz!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Nikša and PurgerVž like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 31.01.24 19:17
Kojim algoritmom ovi "inženjeri" dolaze do te liste duhana za narudžbu!?
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 31.01.24 20:13
Slajs je napisao/la:
Kojim algoritmom ovi "inženjeri" dolaze do te liste duhana za narudžbu!?
Vjerojatno "daj šta daš".
Nikša and Vortimejovrh like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 10:04
Ako je slicno nabavi sadržaja, onda nema neobavezan pick and choose nego iz tog i tog kataloga mora uzeti toliko i toliko a bestselleri se cjepkaju u odvojene kataloge tako da bi dobio tri koja stvarno zelis, moras platiti i 20 onih koji ti nisu nesto i 30 smeća
Nikša likes this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1405 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 10:44
Javila su se gospoda iz Humidora, kažu dolaze im duhani u srijedu. Nažalost, količina je mala a izbor, hmm... onako. U par dana će otići šta valja i poslije stara priča.
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 11:13
v.milan je napisao/la:
Javila su se gospoda iz Humidora, kažu dolaze im duhani u srijedu. Nažalost, količina je mala a izbor, hmm... onako. U par dana će otići šta valja i poslije stara priča.
Lijepo da su se javili. Onda u srijedu u zasjedi čekamo otvaranje Humidora?
v.milan likes this post
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 11:20
Poslije dva lulaša onaj treći će moći kući praznih šaka. To su po dvije do četiri limenke ovih što išta valjaju.
Nikša likes this post
heritage964 Prva lula
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 11:25
v.milan je napisao/la:
Poslije dva lulaša onaj treći će moći kući praznih šaka. To su po dvije do četiri limenke ovih što išta valjaju.
Ostavite nešto i meni za trud
v.milan, Nikša and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 11:28
Čekaj da vidimo prvo otkrijemo lokacije maloprodaje
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 11:55
heritage964 je napisao/la:
Pošteno
heritage964 and Nikša like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Zagrebu 01.02.24 12:10
bayro je napisao/la:
heritage964 je napisao/la:
Pošteno
Definitivno pošteno. [You must be registered and logged in to see this link.] stvarno je truda i vremena uložio.
heritage964 likes this post
v.milan Oblak dima