Broj postova : 14 Join date : 23.04.2016 Age : 27 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : lane q-1, hobbits weed, balkan sobrane , old dublin
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 23.04.16 15:43
i ja sam također tražio i nema nigdje. pito sam u havani i rekli da kolko znaju nece dobivat vise pa mozda narucim.
Gost Gost
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 23.04.16 15:46
ivan sanjug je napisao/la:
i ja sam također tražio i nema nigdje. pito sam u havani i rekli da kolko znaju nece dobivat vise pa mozda narucim.
Neće dobivati više?
ivan sanjug Prva lula
Broj postova : 14 Join date : 23.04.2016 Age : 27 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : lane q-1, hobbits weed, balkan sobrane , old dublin
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 23.04.16 15:58
da kolko ja znam. schotish su zadrzali a danish vise ne
Gost Gost
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 23.04.16 16:00
Naravno da su zadržali lošiji
ivan sanjug Prva lula
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 23.04.16 16:08
Wizard je napisao/la:
znam da mnogi kazu "dvije verzije istog" al meni danish dosta odskace . opcenito pusim aromatike ali mi je od njih samo danish stalno u "rotaciji"
Gost Gost
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 23.04.16 16:59
Wizard je napisao/la:
znam da mnogi kazu "dvije verzije istog" al meni danish dosta odskace . opcenito pusim aromatike ali mi je od njih samo danish stalno u "rotaciji"
Danish je i meni jedan od dražih aromatika.
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 24.04.16 8:37
Wizard je napisao/la:
nisi u pravu. i meni se u početku skotiš činio lošijim, ali se ubrzo ispostavilo da je daniš zapravo naparfemisano sr..e dok je skotiš u stvari vrh duvan. taman za svaki dan i po ceo dan
ivan sanjug Prva lula
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 24.04.16 8:41
ssekir75 je napisao/la:
Wizard je napisao/la:
nisi u pravu. i meni se u početku skotiš činio lošijim, ali se ubrzo ispostavilo da je daniš zapravo naparfemisano sr..e dok je skotiš u stvari vrh duvan. taman za svaki dan i po ceo dan
nisam tolko upucen da bi sad znao detalje o svakom , koji je naperfermiran a koji nije al mi nema nikakve logike da od ova dva jedan je a drugi nije. ili su oba ili nijedan . i budimo realni nasi bi ljudi prije ostavili onaj naparfemiran
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 24.04.16 8:53
skotiš je prirodni aromatik. danac nije. a svako se u trgovini vodi profitom, pa ako nešto ima prođu to se i drži u ponudi. kod nas u srbiji ćeš klan naći svuda, svih pet legalno uvezenih duvana su čisti veštački aromatici od kojih je samo jedan pušljiv i to baš kad nema šta drugo, a klan bogami ide... ne, nije to zato što je mnogo dobar, već je za to većina ljudi ČULO. šta misliš, koliko je dugogodišnjih lulaša iz bivše juge uopšte čulo za neki balkan sasieni, three nuns, hh vintage syrian... za njih su duvani za lulu po definiciji veštački aromatici. međutim, kod vas je sreća što postoji ova ekipa pa zna šta kupuje (bar u većini) i to pokazuje nekima da je jedno bolje od drugoga. ja sam svojevremeno posavetovao nekog lika da nabavi neke duvane i on me je poslušao. drugi prijatelj mu je savetovao da uveze klan. klana je bilo dok je zatvorio radnju, ove druge nisam ni dočekao da vidim u radnji (nestali za 10 dana).
ivan sanjug Prva lula
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 24.04.16 8:59
iskreno cudi me sto uopce ima i ovo malo od mcbarrena i sl u zagrebu jer je kultura pusenja lule jako slaba kod nas. sto je isto cudno jer se stalno visi po kaficima i slicno pa zasto ne pripaliti lulu u miru kad se ocito ima vremena.
ssekir75 Oblak dima
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 26.04.16 18:39
e moj batice, kad vidim šta sve ima legalno da se kupi, kod vas je RAJ. ja se dovijam tako što moljakam ljude kad idu u nemačku ili češku da mi donesu koju kesicu pa rastežem ko žvaku.
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend 10.08.23 14:47
Meni jako drag duhan koji sigurno uzimam kad cu ici u Graz, bar 300 grama
bayro and Nikša like this post
Sponsored content
Naslov: Re: Mac Baren: Mixture Modern Danish Blend