| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 04.04.10 19:43 | |
| Malo je kasnio, jedno tri sata, pa se malo izgubio, pa smo ga navodili....No ipak je konačno stigao i mislim da mu nije bilo loše! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 04.04.10 19:49 | |
| Sto znaci da je obred inicijacije prosao glatko? |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 04.04.10 20:50 | |
| Pa navođenje je bilo zapravo obred inicijacije! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 04.04.10 21:19 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 04.04.10 22:26 | |
| istina, junacki sam zakasnio.... obiteljske obveze.. odlicna ekpia i vrhunski sugovornici, primili me ko svoga, nema sta! veselim se ponovnom okupljanju |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 05.04.10 19:19 | |
| Dakle, kad se nađemo ovog tjedna? Znam da nekih uglednika nema, na produljenom su odmoru, drugi su na "Farmi", itd... Keko i ja predlažemo petak, pa tko može - gore smo u 18,00! No još ima vremena do petka, pa se lako dogovorimo, ako netko ima kakvu bolju ideju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 05.04.10 21:28 | |
| Nažalost, otpada petak s moje strane...Ništa prije nedjelje. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 05.04.10 21:31 | |
| Blago vama kad se ima tko s kim i o cemu dogovarati. Cijenite to. |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 0:44 | |
| I cijenimo, nego što! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 9:11 | |
| Sto se mene tice moze i srijeda i cetvrtak, ali prije 20h sigurno nisam tamo!! Petak me nema sigurno. | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 11:21 | |
| Još ćemo se dogovoriti. Meni i srijeda i četvrtak odgovaraju. U petak imam neke obaveze, ali sam gotov sa njima do 18,00 vjerojatno. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 13:34 | |
| VAŽNA OBAVIJEST[b] Sljedeći put Vas klub dočekuje u novom ruhu!!! Danas u prolazu navratih do Dam Dama onako usput na pivicu, kad on u punom zamahu...Onako tih i samozatajan šljaka punom parom!!! |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 14:17 | |
| Odlično! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 17:02 | |
| ouw!!! Svaka čast Dam Dam!!! Sad sam mislio izvalit par fora i okrenut na zajebanciju, ali nemrem!!! Samo ću reći staroHrvacku riječ, koju su rabile još Duga i Buga,.. respect!! | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 22:08 | |
| Radovi u klubu, dan 1. Kao što vas je Keko obavijestio radovi su u punom jeku, sve je zakrpano, zakitano i podletano...hmmm, sve??...pa koliko moje skromno znanje zidarije i ograničena količina materijala i sredstava dozvoljavaju....kao što vidite imam i pomagače. Sutra slijedi šmirglanje i farbanje. Kad je slijedeće okuplajnje? [You must be registered and logged in to see this link.]
Zadnja promjena: Damir; 07.04.10 22:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 22:45 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 23:13 | |
| Odlično Dam-Dam! Svaka čast tebi i pomoćnicima! Što se meetinga tiče, meni paše svaki dan, možemo srijedu ili četvrtak, pa tko dođe, dobro je došao! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 23:28 | |
| Tek sutra Damir pocinje farbati, a sutra je srijeda. Kako mislis da ce se to osusiti? |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 06.04.10 23:32 | |
| Pa dobro, što predlažeš? U petak ne možeš ti, ne može ni Ajgor, subota, nedjelja? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 11:55 | |
| Ja sam danas slobodan, ali ako ne ide drukčije, onda nedijelja, subota,....?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 12:00 | |
| Ponavljam, meni odgovara nedjelja, a ako si danas slobodan navrati, mislim da se Damir neće buniti. Ima posla, ima |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 12:02 | |
| hmmmm,... onda neka bude nedijelja!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 12:06 | |
| Dobro. Nedjelja. Dogovorili smo se konačno! Do onda će sve biti gotovo, pa da guštamo! I skoro da zaboravim; svi dužnici (među kojima sam i ja) lovu za kiriju donijeti! Samo solarno plaćanje, može u kunama, može u eurima - svejedno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 22:18 | |
| Radovi u klubu, dan 2. Pofarbano je sve! Nisam baš zadovoljan jer probijaju flekovi na stropu..ali ostalo je ok. Sutra slijedi čišćenje i otvorenje!!! [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 22:34 | |
| Dam-Dam, svaka čast! Na zadnjoj fotki izgledaš kao sovjetski udarnik! Otovorenje je u nedjelju, budući da su nam uglednici zauzeti, pa je nedjelja jedini mogući termin koji odgovara svima. Onda ćemo i slike povješati i udariti zadnji glanc! A neka se do nedjelje zrači! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|