| KLUB | |
|
+6ssekir75 dean Antiša Damir Davorin bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 23:15 | |
| prozračit će se, bez brige...a i nema tog mirisa boje kojeg se ne može riješit dobrom latakojim | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 23:17 | |
| - Damir je napisao/la:
- Nisam baš zadovoljan jer probijaju flekovi na stropu..
To je radi one London Latakije! |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 23:28 | |
| - grga je napisao/la:
- Damir je napisao/la:
- Nisam baš zadovoljan jer probijaju flekovi na stropu..
To je radi one London Latakije!
Grga, jesi li ti totalno šviknuo, ili je to zato što pregledavaš Registar? Što si se napopastio na tog nesretnog Londonca? Ništa njemu ne fali! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 23:37 | |
| Registar nisam uspio vidjeti, vec je netko srusio stranicu. Sto se tice Londonca, samo zdrava zeka-peka, nista drugo. |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: KLUB 07.04.10 23:40 | |
| Ja vidio i poskidao što me zanimalo. Otelo mi početak prvog poluvremena i play-off! Sve u svemu neka tri i po mjeseca. Drugo je u redu. A Londonac je odličan. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.04.10 0:07 | |
| Dam Dam, ako te u nedjelju nema, ostavi koji čavlić i macolu da zakucamo slike... |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: KLUB 08.04.10 7:57 | |
| Samo napomena, iako ću biti tamo u nedijelju!!! Treba ostaviti prostor na zidu za portrete klubskih uglednika, kao što smo se dogovorili. Moje umjetničke eskapade će biti veličine 30x 40cm!! Kada ćemo visijeti, na zidu, neznam!! Za sada, inspiracija raste, poput cvijeća na granama obližnjih voćaka, koje gledam kroz prozor dok se prozno izražavam uz jutarnju kavu u ovom postu!!! Da bi cvijeće postalo plod treba vremana i rada i nadasve koja muza, da izmuze iz mene one malo talenta i začini ga sa inspiracijom kako bi mogao, dostojno, sav intelekt, ljepotu i unutrašnju snagu,.. naših uglednika prenijeti na emulziju!! __________ Sad me kava protijerala, idem!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.04.10 9:45 | |
| Samo ulje na platnu! Ništa manje od toga! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: KLUB 08.04.10 10:15 | |
| - savate je napisao/la:
Kada ćemo visijeti, na zidu, neznam!! Za sada, inspiracija raste, poput cvijeća na granama obližnjih voćaka, koje gledam kroz prozor dok se prozno izražavam uz jutarnju kavu u ovom postu!!! Da bi cvijeće postalo plod treba vremana i rada i nadasve koja muza, da izmuze iz mene one malo talenta i začini ga sa inspiracijom kako bi mogao, dostojno, sav intelekt, ljepotu i unutrašnju snagu,.. naših uglednika prenijeti na emulziju!!
__________ Sad me kava protijerala, idem!!! Jesus! ovo ja zovem inspirativnim govorom...koji te na kraju protera | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 08.04.10 12:22 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.04.10 16:11 | |
| Stvarno si ekspresivan Savate! Ekspresionizam u svojem najčišćem obliku! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 08.04.10 16:28 | |
| Dakle meeting u klubu je u nedjelju u 18,00, nemoj netko da izostane! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 09.04.10 12:15 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 09.04.10 16:33 | |
| "Događaj nedostupan....! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 09.04.10 17:23 | |
| Sve je spremno za nedjeljno druženje osim......hmmmm...WC-a! naime dotični odbija suradnju i pušta vodu na spoju ko blesav....morat ćemo to popraviti ili nema pišanja...probao sam sve što je bilo u mojoj moći ali ne popušta...bio je Keko i rekao je da će on nešto smisliti do nedjelje, spominjao je neke slikone (stalno mu je to na pameti!) no...budete vidjeli pa možda nekome sine kakva ideja (ili je već imao iskustva s neposlušnim kotlićem) pa to sredimo | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 09.04.10 17:48 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 09.04.10 18:25 | |
| Ajgre, hebeš facebook...U kotliću je problem Traži se vodoinstalater nekatolik....Točnije, koji šljaka nedjeljom |
|
| |
| Naslov: Re: KLUB 09.04.10 18:48 | |
| Ja sam nekatolik i uglavnom agnostik, vodoinstalater nisam po defaultu ali mogu biti u nuždi (velikoj). U čem je problem? Naime, imam iskustva sa starim šekretima! Je li problem u plovku, ili cijevi, ili na spoju cijevi i kotlića ? Uglavnom, možemo pišati i u dvorištu kao sav kulturan svijet. Ako može , možemo i mi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 10.04.10 2:54 | |
| Problem je u spoju cijevi i WC šolje, a pišanje po dvorištu je strogo prepovedano | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 10.04.10 10:48 | |
| A da upotrebite `zelene tehnologije` ? [You must be registered and logged in to see this image.] Ekološki i energetski prihvatljivo, plus energija iz komposta može da se upotrebi za ventilator za izvlačenje duvanskog dima iz javnog prostora (na koju se plati mala taksa za zdravstvo i borbu protiv pušenja)... Ovo bi svi ministri pozdravili... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 10.04.10 11:06 | |
| - Damir je napisao/la:
- Problem je u spoju cijevi i WC šolje, a pišanje po dvorištu je strogo prepovedano
Vjerojatno ti je ona gumena brtva koja bude oko cijevi vec stara i tvrda pa ne vrsi kako treba svoju funkciju. Kupi to novo pa pokusaj opet. Problem je sto se naglo sjuri velika kolicina vode i to vrlo lagano procuri jer spoj nije onakav kakav bi trebao biti. |
|
| |
Damir Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 10.04.10 19:19 | |
| Kupio sam novo koljeno, nove gumice, sve očistio od kamenca ali neće i neće...već se 2 sata zabavljam s tim. Neznam više šta da radim...sutra dođem ali kasnije pa neka se netko malo pozabavi s tom glupom cijevi, možda vidi nešto što ja nisam. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 10.04.10 20:32 | |
| - Damir je napisao/la:
- Kupio sam novo koljeno, nove gumice, sve očistio od kamenca ali neće i neće...već se 2 sata zabavljam s tim. Neznam više šta da radim...sutra dođem ali kasnije pa neka se netko malo pozabavi s tom glupom cijevi, možda vidi nešto što ja nisam.
To sve nema puno veze sa konkretnim spojem cijevi i skoljke, ta brtva bude onako, dosta masivna, rebrasta... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: KLUB 10.04.10 21:39 | |
| Stajao si na školjki, a nisi baš laka kategorija. Pofurat ću sutra silikonskog kita, a ti mi ostavi onu gumenu macolu.... |
|
| |
Damir Peče me jezik
| Naslov: Re: KLUB 11.04.10 0:48 | |
| - Keko je napisao/la:
- Stajao si na školjki, a nisi baš laka kategorija.
. aha, sad će ispast da zato što sam ja ugodno popunjen (a ja bi prije rekao da su to teške kosti), vi nemrete pišat!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: KLUB | |
| |
|
| |
| KLUB | |
|