Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Vauen lule 16.07.23 21:13
bayro je napisao/la:
...a lijepo sam vam govorio: "plakati ćete vi za Mac Barenom!"
Razmazili ste se - eto što je! I ništa nije došlo naglo, trebalo je tako biti još od 2013. odnosno od našeg ulaska u EU, nego se mi (zajedno sa švapskim trgovcima da se razumijemo) švercamo na rupe i aljkavost u njemačkoj trgovačkoj praksi. Sada su Švabe zavrnule pipu i to je to. Prošla baba s kolačima. Kao uostalom i Smokingpipes. Pa smo preživjeli. No, granica nema, prema tome - put Austrije! Nije Graz na kraju svijeta. Složi se ekipa, podijeli gorivo i cestarine i Dreieru će naglo skočiti promet.
Moram reći da se sjećam kad si to za Mac Baren govorio, nisam ni ja baš uzeo ozbiljno.
Nekome smrkne, nekome svane, ovo drugo Dreieru 😁
Bit će više desantnih napada na Graz nego prije. 😜 Ja sam i tako tamo svako par mjeseci.
Ne sjećam se jesam li spomenuo da i u Shopping City Seiersbergu ima sad Tobacco shop? Na prvom katu, slabiji izbor nego u Dreiru, ali nije katastrofa, cijene su mislim iste koliko se sjećam. Više u kontekstu da se nešto zaboravilo u Dreiera pa da se ne vraća nazad skrene se u Seiersberg