| Gdje kupiti u Grazu | |
|
+28v.milan Saymoran Dilen Vortimejovrh Slajs Nikša Marko1980 milo wranjo123 foksieloy Max Corvus Antiša picipl sinus SašaZg Morf jaky1 Rakija gstaraz Leo Sarmageddon kamarad igorrr ssekir75 gavran11 LenkoSmrk Davorin bayro dean 32 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 26.02.16 7:06 | |
| A ja u subotu valjda idem kod Hr. Dreiera.. | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 26.02.16 9:01 | |
| | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 26.02.16 10:33 | |
| Cuo sam da su jos vise digli cijene , od basket lula pa na dalje... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 11.04.16 19:04 | |
| Inače, za svekoliko pučanstvo na ovom forumu; herr Dreier je umro, pa da se ne osramotite kao ja neki dan kada sam mu ženu (Čehinju koja je Švigija i mene lijepo uputila "prečicom" do Praga) upitao kako je gospodin Dreier, a ona mi odgovori otprilike: "Nikako - umro je prošle godine!" I sad je umjesto onog K.u.K. orla slika gospodina Horsta! Baš sam se izblamirao! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.04.16 16:16 | |
| | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.04.16 19:22 | |
| Bogac je zdimio svoje. A sto ces... | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.04.16 21:02 | |
| - Antiša je napisao/la:
- Bogac je zdimio svoje. A sto ces...
Pukla mu lula... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.04.16 22:55 | |
| |
|
| |
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 11.10.16 23:57 | |
| Pozdrav, molio bih adresu ovog shopa ako još radi jer imam namjeru ići u Graz. Kakve su cijene duhana? | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 12.10.16 13:54 | |
|
Shopping center West. Lijepo na glavni ulaz, Dreier je odmah desno! Ni slijepac to ne bi mogao promašiti!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Zadnja promjena: bayro; 03.11.18 15:54; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 16.11.16 19:58 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Za nas koji smo ga znali i voljeli i koji je bio veliki znalac duhana...Herr Dreier! Počivao u miru u nekom lijepom pipe clubu (kao našem - recimo!) _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 16.11.16 20:40 | |
| jeziga.. sada vidim koliko smo stari... I koliko već godina hodočastimo do Graza.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 16.11.16 21:25 | |
| - Davorin je napisao/la:
- jeziga.. sada vidim koliko smo stari... I koliko već godina hodočastimo do Graza..
Istina...ali za razliku od njega, mi smo živi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| |
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 17.11.16 16:15 | |
| Naravno, Foxi! Kakvo je to uopće pitanje? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 29.11.16 22:56 | |
| pokušavao sam naći neki online katalog s popisom duhana, ali kako vidim herr D. nema internet stranicu osim službene od trgovačkog centra? zamolio bih nekoga tko je bio nedavno da mi kaže koje otprilike marke duhana imaju jer ću pitati prijatelja da mi donese pošiljku za božić. | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 30.11.16 7:12 | |
| Imas slike od relativnoe nedavno kad je politbiro bio u Grazu na kojima se vidi zapravo cijela kolekcija duhana. Vrlo dobro opskrbljen mada slabije nego neki online shop stil Cigarworld. Cijene za nijansu vise od njemackih | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 07.05.17 16:28 | |
| Dali ko zna ima li u ponudi još svoje mješavine? | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 07.05.17 18:08 | |
| - milo je napisao/la:
- Dali ko zna ima li u ponudi još svoje mješavine?
Ima. Samo su u pakiranju od 100 grama u zelenoj foliji, a ne od 200 u zlatnoj kao nekad. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 08.05.17 8:49 | |
| Bayro dal imaš email od trafike. Dal se sječaš koje ima i koje preporučuješ | |
|
| |
milo Oblak dima
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 13.05.17 17:06 | |
| Evo vam maila. Tobak naručite na mail barem 14 dana prije čete iči u Austriju tako da češ dobit što si naručio. Tako kazala gospa koja odlično priča slovensko. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 02.11.18 17:34 | |
| Dakle, danas sam malo navratio do rahmetli Dreiera, oni su već u punom pogonu za Advent, sve se sprema i preslaguje, ali kao i uvijek, izbor (i cijene) duhana - odlične. Malo sam popunio svoju zalihu Wellauerove Latakia Mixture, nisam odolio uzeti Wellauerovog klona Dunhillovog "Standard Mixture", koji se isto tako zove, malo čistača za lule - toga nikad dosta. Uglavnom imate ispod malu foto-galeriju kako to sada izgleda, a za cijene lula ne pitajte -Strambachov Calabash oko 500 €, pa se ti misli, dok im ja ne nađem kleine feller... No cijene duhana sve to kompenziraju; Stanislaw Balkan Latakia 8,80 €, Wellauerove krasote oko 9,50 €, što je potpuno prihtvatljvo! I jedna zanimljivost; imaju sve Wellauerove klonove Dunhilla koliko sam ja vidio, no budući nisan neki veliki Dunhilov obožavatelj, uzeo sam samo taj "Standard Mixture", usporedbe radi. [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 02.11.18 18:20 | |
| Poludili s cijenama.... sto meni i nije tako lose 😜😜😜 | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 02.11.18 18:32 | |
| Cijene lula su stvarno astronomske; malo sam preletio samo po onome što je izloženo, budući mi nisu na listi prioriteta, ubogi Savinelli lakirani - a znamo što to znači - 110 € do 150 €, ove ostale "malo bolje",red veličine od 350 € na gore. Sve do Strambachovog Calabasha, koji stoji nešto manje od 500 €, što se i vidi na fotki. No, kako sam bio fokusiran na duhane, nisam bolje ni zagledao lule, ali da su poludili sa cijenama lula - jesu, definitivno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 02.11.18 21:04 | |
| bayro, baš odlično što si kupio standard mixture jer ga želim probati. naime, rekao sam prijatelju da mi ga kupi dok je bio u grazu, ali zabunom mi je uzeo standard mixture mellow a cijene lula su stvarno pretjerane. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Grazu | |
|