Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 03.11.18 15:08
A ove meerice gore su isto astronomske? Kako stoji s duhanima?
Wranjo ako ti ne paše taj mellow proslijedi ga meni.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 03.11.18 16:06
Meerice su isto čista astronomija. Kupovati preko Turaka je puno isplativije, pa čak i preko SP-a! Za ne vjerovati! A sa duhanima su stvarno vrhunski opskrbljeni, samo eto, niti Presbyteriana ni Accountsa od Rattraya. Inače imaju cijelu paletu Rattraya - od Black Mallorya nadalje, sve Wellauere pa i klonove Dunhilla, nešto malo original Dunhilla što im je još ostalo, sve moguće Plante Anno MM.... , i druge slatkarije, pa Butera, Stanislaw isto - ono što sam uzeo Tomu je potpuno svježe, pa njegova četiri godišnja doba, SG - isto pristojan izbor, ne, što se duhana tiče, stvarno su vrhunski I izbor cigara im je isto jako dobar, Laki je tražio jednu vrstu cigara, imaju ih u četiri dimenzija, a kako se ja razumjem u cigare kao Mare u krivi qrac, to sam zvao Lakija iz humidora da mi kaže koje trebam uzeti! No ukupni dojam je više nego dobar!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 03.11.18 19:07
Leo je napisao/la:
A ove meerice gore su isto astronomske? Kako stoji s duhanima?
Wranjo ako ti ne paše taj mellow proslijedi ga meni.
ma odličan je to duhan, ali želio sam probati običnu verziju, ne mellow. donest ću ga idući put na druženje da ga svi probaju, a onda mu dodajem još latakije
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 03.11.18 19:17
Donijeti ću ja "običnu verziju" za degustaciju na druženje - nema straha. Neću je niti otvarati do tada, već ćemo deflorirati limenku u klubu, i tako imam sada previše toga otvorenog i u rotaciji!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 03.11.18 19:53
to je zato jer nije bilo druženja pa da svi uzmemo malo abingdona i gaslighta kao inače ma ovo za standard mixture nije ništa hitno, nego samo kažem da mi je frend krivo kupio. kad dođe na red dođe.
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 19.06.19 14:56
Molim vas može li tko ovdje staviti aktualni link na trenutno "The mjesto" gdje se ide u Graz po duhane? Dosta postova ovdje možda više i nije aktualno. Možda bude prilika da mi frend donese koju limenku pa da vidim unaprijed što imaju i rezerviram mu. Hvala najljepša.
Nemaju inače niti normalni telefon, a o web stranici da i ne govorimo. Neke općenite informacije imaš na "Shopping center West".
Rale likes this post
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 19.06.19 18:09
Hvala!
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Graz 27.12.21 18:55
Bio poslom u Grazu i stao u Shopping Center West gdje je u prizemlju Tabacco shop. Imaju fin izbor i jako ljubaznu gospođu koja želi pomoći. Pa ako koga put nanese isplati se stati, blizu je glavnih prometnica i lako se nađe, bolja ponuda nego u Zagrebu. Što se tiče lula i duhana.
Branislav and v.milan like this post
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 28.12.21 13:05
[You must be registered and logged in to see this link.] , to su kako bi rekli naši susjedi Srbi - bajate vesti. Mi se kod Dreiera opskrbljujemo već zadnjih desetak i više godina. Malo nas je Korona usporila, ali Dreier je kultno mjesto.
Majstor Laki, naš dragi pokojni Ivek i moja malenkost pred Dreierom, pred gotovo četiri godine.
Branislav, Polerouter, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 28.12.21 13:22
Dobro za znati. Ja tamo nisam nekako išao, osim te prodavaonice nema mi ništa zanimljivo 😁. Ali sad ćemo skrenuti. Uhvatio sam baš ovih par dana od kad su digli lockdown i prije nego su stavili novo pracilo o buster dozi. Ugodno sam iznenađen s izborom. Pozz
bayro likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 28.12.21 18:18
Bit ću slobodan priložiti Radojin odličan kratki video na YT-u, na kojem se vrlo dobro vidi ponuda, za koju vjerujem da je (barem) ostala na istoj razini:
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 28.12.21 18:59
Koliko vidim s videa nema značajnih promjena od nekidan. Tako da još imate šanse za bijelu lulu 😎
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 28.12.21 20:38
Nikša je napisao/la:
Koliko vidim s videa nema značajnih promjena od nekidan. Tako da još imate šanse za bijelu lulu 😎
To sa bijelim "Molina" lulama je posebna priča. Kada se sretnemo jednog lijepog dana, podsjeti me da ti ju ispričam. Btw.- na forumu smo svi na ti!
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 28.12.21 20:52
Može, za tii i priču 👍
bayro likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 17.10.22 21:28
Par slika iz Graza Cijene su nešto više nego prije ali još ok. Meni. Izbor isto[You must be registered and logged in to see this link.]
Rezolucija je malo lošija ovako na forumu ali original slike vide se cijene, pa ako nešto koga zanima neka pita 😉
bayro, Slajs, v.milan, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž and Saymoran like this post
wranjo123 Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 18.10.22 9:49
ostalo im je čak i par samuel gawitha
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 18.10.22 10:27
Otvorila se jedna butiga i u Shopping City Seiersbergu ali je manji izbor lula i duhana, ovo u City West je koliko vidim najveći.
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 18.10.22 10:39
wranjo123 je napisao/la:
ostalo im je čak i par samuel gawitha
Cijena je 13.5€
Nikša Oblak dima
Trenutno u ponudi u Dreiera[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, wranjo123, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, lulamir and PurgerVž like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 24.04.23 10:40
Ove rinfuze, to su sve aromatici?
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 24.04.23 13:23
Vortimejovrh je napisao/la:
Ove rinfuze, to su sve aromatici?
Da koliko sam vidio su sve aromatici. Specijalna izdanja, Rattarya. Kutije su iza njih.
To je više kao za probu? Pomirisati ako ništa drugo. Imaju ih još stalno izloženih tih u staklenkama, to sam slikao zadnji put kad sam bio prošle godine.
Vortimejovrh likes this post
Dilen Prva lula
Broj postova : 32 Join date : 24.07.2023 Age : 39 Lokacija : Slovenija
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 31.07.23 14:59
Molim vas..na kojem katu je ona trgovina sa duhanima,lulama,u grazzu u west centru..nikako da nadjem
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Gdje kupiti u Grazu 31.07.23 15:55
Dilen je napisao/la:
Molim vas..na kojem katu je ona trgovina sa duhanima,lulama,u grazzu u west centru..nikako da nadjem
U prizemlju Ima onaj znak za Tabacco Ako iz podzemen garaže ideš liftom odmah dođeš pred nju
Preko puta je Palmers i parfemerija. Ima dva ulaza u butigu s jedne strane više izgleda kao papirnica