| Lakeman lule & stuff | |
|
+37Lodir tonći62 Horla Zupnik TheDude sr_ki Hrv pamia Majka paludamentum ivek oliohardi Tomo1978 wranjo123 Leo dado imnik milo Vander Bicanin bayro Lakeman Davorin G.S.Patton babaq Antiša leonhardy Stole dejan68ks sinus SašaZg foksieloy kamarad igorrr Rakija Suspiria Sarmageddon DC74 41 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 22.01.18 22:21 | |
| _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Zadnja promjena: Lakeman; 22.01.18 22:26; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Hrv Prva lula
Broj postova : 86 Join date : 20.01.2018 Age : 55 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 22.01.18 22:25 | |
| | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 23.01.18 10:56 | |
|
Zadnja promjena: G.S.Patton; 23.01.18 11:00; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 23.01.18 10:58 | |
| | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 23.01.18 11:00 | |
| samo se mora biti redovan i na vorumu i u klubu na postrojavanju! Jedino opravdano odsutnima progledamo kroz nožne prste! | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 0:43 | |
| NOVA PEPELJARA:Želio sam pepeljaru koja će biti i za cigare i za lule. Smislio sam ovaj izgled i našao majstora stolara sa tokarskim strojem i voljom za moje zanovijetanje. Materijal je hrast, cca 100 godina je stajala građa. Nacrtao sam mu nacrt, tlocrt i bokocrt sa točnim mjerama i krivuljama koje želim dobiti. Konačne mjere su : promjer 29cm, debljina 5cm, težina cca 2kg Majstor mi je ponudio da, ili radi od drugog komada ili da krpa rupice od crva ali htio sam da ostane takva kakva je. Pleter je njegova ideja. Dobio sam ju poštom u ''natur fazi''. Obajcao sam ju sa dva sloja bajca '' tikovina'' na vodenoj bazi, izmedju kojih sam ju prebrusio sa 360 grid brusnim papirom, i zatim dva puta jako impregnirao maslinovim uljem. Kada se dobro upilo, jako sam ju izbrisao / ispolirao tkaninom. Kasnije sam ju prešao sa nekoliko slojeva laka za čamce. Lakše se čisti kad je glatka. Majstor mi je poručio, da ako netko bude zainteresiran za pepeljaru, neka mi se javi na PM. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
Zadnja promjena: Lakeman; 27.11.18 15:52; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 8:17 | |
| Laki, ponavljam se, ali tako je...imas zlatne ruke! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 8:51 | |
| Valja samo zbog amblema na ormariću na četvrtoj slici! EDIT: i ako smijem bit malko bezobrazan... Lijepše mi je izgledala dok je bila svijetla...
Zadnja promjena: Rakija; 24.01.18 9:24; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 9:00 | |
| Meni je super... osim pletera. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 9:22 | |
| | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 9:37 | |
| Masivno. Svakako... uporabivo sigurno...a majstor nas coek... kakav znak u radioni, a mogao je umjesto pletera staviti ugraviran blueprint od Enterprisa... znam tko ga ima u acadu 😜 | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 11:07 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Lijepše mi je izgledala dok je bila svijetla...
Možda samostalno, ali mora se uklopiti u prostor u kojem je tamni namjestaj. - foksieloy je napisao/la:
- Meni je super... osim pletera.
Da... Ja nisam planirao nikakav pleter ni rezbarije, ali majstor tokar je imao tu ideju da bi to bas htio staviti, pa sam se složio. Nakon farbanja se skoro i ne vidi, ( na fotkama se vidi jer je to na stolu za fotkanje sa malkice jačom rasvjetom). Uostalom pirograf je 0.5mm dubina pa se može i pobrusiti po želji. Budem ostavio tak kak je. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 11:35 | |
| Mana je samo sto lulu odlozis u pepeo dok pusis, inace je dobra.. | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 11:41 | |
| to će Lakać da doradi, ne sumnjam! | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 12:17 | |
| - sr_ki je napisao/la:
- Mana je samo sto lulu odlozis u pepeo dok pusis, inace je dobra..
ne baš. To je pepeljara, nisam mislio držati lule unutra dok se koristi. Ovo sam slozio samo za fotkanje. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 15:54 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 16:42 | |
| Pleter je stari simbol. Pepeljara je zakon, možda kad se skupi lova. Meni je lijepo ofarbana ali ne bih bacao pepeo u nju nego samo odmarao lule. | |
|
| |
dado Oblak dima
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 24.01.18 16:55 | |
| Bas Leo. Steta pepel tresti u nju, steta! | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 02.02.18 17:07 | |
| _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 04.02.18 21:23 | |
| 29. POLO LONDON MADEKupio preko Sir Sarme. Uopće ne skužiš da je veliki bunar u toj luli dok ne kreneš pušiti. nikad nisam čuo za POLO lule dok sad nisam našao na Pipediji da piše: Started as a brand of Civic, then to Cadogan, also a brand of Savinelli.Pa nije ni čudo da se puši vrhunski. I jako sam zadovoljan. Puši se izvrsno. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
Zadnja promjena: Lakeman; 05.02.18 11:55; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
Hrv Prva lula
Broj postova : 86 Join date : 20.01.2018 Age : 55 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 04.02.18 21:51 | |
| Fakat ima velku zarnicu, unutra stane 10 deka mortadele | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 04.02.18 23:18 | |
| - Hrv je napisao/la:
- Fakat ima velku zarnicu, unutra stane 10 deka mortadele
širina 22mm a dubina 43mm _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.18 8:44 | |
| Svaka čast...skidam šešir! (Slicnu pepeljaru..ali manjeg obima nabavih svojevremeno u jednoj kineskoj trg.tipa"sve po pet kuna",dok su postojale...dugo mi je stajala zametnuta dok nisam krenuo s lulašenjem..pa sam joj "ugradio" pluteni čep po naputcima s foruma....i sad služi svrsi..) | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.18 11:51 | |
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff 05.02.18 12:12 | |
| Od drzaca za sapun.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lakeman lule & stuff | |
| |