| lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih | |
|
+11foksieloy Davorin leonhardy sr_ki G.S.Patton dado milo Antiša Rakija bayro oliohardi 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 06.05.17 13:41 | |
| Gospodine Milo koga da pitam?Gospodine Bayro hvala na korisnoj informaciji. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 06.05.17 13:57 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ja ih imam dvije i rado ih koristim. Male su, za kratko pušenje, maksimalno dvadeset minuta, a ni kada su bile nove, nisu imale onaj okus amonijaka, nego su se fino pušile!
Hvala Vam na korisnoj informaciji | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 14.05.17 19:28 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ja ih imam dvije i rado ih koristim. Male su, za kratko pušenje, maksimalno dvadeset minuta, a ni kada su bile nove, nisu imale onaj okus amonijaka, nego su se fino pušile!
Bayro,kako se čiste ove lule?Meershaum ne sme alkoholom,koliko sam pročitao,ali usnik i vrat kod ovih od vresa čistim alkoholom pa osušim,s tim što žarnicu zaštitim da ne udje alkohol,pa se posle sve prosuši(to radim jednom nedeljno).A ne znam kako bih ovde zaštitio žarnicu,pošto je umetak. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 14.05.17 19:33 | |
| Samo poslije pušenja skineš ostatke duhana i pepela papirnatom maramicom. Barem ja tako radim i nikad nema problema. Nikakav aklohol, remaeri ili nedaj bože švicarski noževi! Znam jednog genijalca koji je tako upropastio dobru lulu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 14.05.17 20:01 | |
| - bayro je napisao/la:
- Samo poslije pušenja skineš ostatke duhana i pepela papirnatom maramicom. Barem ja tako radim i nikad nema problema.
Nikakav aklohol, remaeri ili nedaj bože švicarski noževi! Znam jednog genijalca koji je tako upropastio dobru lulu! Žarnicu ok,a vrat lule? | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 14.05.17 20:57 | |
| Iako nemam nijednu meershaum lulu, mislim da je dovoljno nakon pusenja provući čistač, par puta.. Tako bi ja napravio. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 14.05.17 21:12 | |
| Upravo tako. Ostatak lule čistiš kao svaku normalnu lulu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 14.05.17 21:46 | |
| - bayro je napisao/la:
- Upravo tako. Ostatak lule čistiš kao svaku normalnu lulu!
hvala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih | |
| |
|
| |
| lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih | |
|