| Kondenzat na vratu lule | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Kondenzat na vratu lule 09.01.19 22:36 | |
| Dobra vecer drago drustvo. Kako nazib teme kaze imam problem sa savinelicama 403 i 601. Znaci prilikom pusenja kondenzat izlazi na vratu lule di je usnik. Prije se to nije dogadalo nego evo zadnjih 10 pusenja, i to na obe. Nije sad da kapi ili tako nesto vec kad prodem rukom ili uhvatim za taj dio ostane kondenzat na prstima ili ruci pa nonstop moram brisati papirom lulu. Jeli zna neko o cemu je rijec i kako to zaustaviti? | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule 10.01.19 0:45 | |
| jel ti grglja lula dok vučeš? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule 10.01.19 2:03 | |
| Nije. Bez ikakvog grgljanja nakon cca 30 min pusenja pocme pustati kondenzat na vratu. Proba da nije do duhana,nije... sa svakim ista prica. | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule 10.01.19 10:46 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule 10.01.19 14:40 | |
| To je do duhana - nema što drugo biti. Jedna je bentica, druga crkvenjara, dakle, mijenjaj duhan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule 10.01.19 14:50 | |
| - bayro je napisao/la:
- To je do duhana - nema što drugo biti. Jedna je bentica, druga crkvenjara, dakle, mijenjaj duhan!
Obe su crkvenjarke. Probao sam. Nightcap,capstan,navy fale,OC,plumcake i jos dosta njih sa svakim ista prica dok se s drugim lulama to ne desava. Imam ih godinu dana i nikad mi se to nije desavalo nego evo tek sad ovih zadnjih desetak pusenja. S tim da je pusena uvik jedna vrsta duhana iz njih. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule 10.01.19 15:07 | |
| Ako nije do duhana, i nije do lule, onda je do pušača. možda prebrzo pušiš... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule 10.01.19 17:28 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- Ako nije do duhana, i nije do lule, onda je do pušača. [smiley][You must be registered and logged in to see this link.] možda prebrzo pušiš...
Evo uspio rijesiti problem s pcelinjim voskom. Izgleda da je bilo do dihtunga kako je rekao patton :joy: | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule 11.01.19 19:17 | |
| - Vucko22 je napisao/la:
- Lakeman je napisao/la:
- Ako nije do duhana, i nije do lule, onda je do pušača. [smiley][You must be registered and logged in to see this link.] možda prebrzo pušiš...
Evo uspio rijesiti problem s pcelinjim voskom. Izgleda da je bilo do dihtunga kako je rekao patton :joy: A svi mislili da se ja zaj...vam | |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule 14.01.19 1:15 | |
| Ja sam taj problem imao sa svojm Stanwell crkvenjarom i isto rešio voskom. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kondenzat na vratu lule | |
| |
|
| |
| Kondenzat na vratu lule | |
|