gregak Prva lula
Broj postova : 87 Join date : 08.11.2018 Age : 42 Lokacija : Slovenija
| Naslov: Mac Baren 7 Seas Gold 31.01.19 20:10 | |
| rand Mac Baren Blended By MacBaren Manufactured By MacBaren Blend Type Aromatic Contents Black Cavendish, Burley, Virginia Flavoring Other / Misc Cut Ribbon Packaging 40 grams pouch, 100 grams tin, 1 pound bag, bulk Country DK Production Currently available Where to Buy SmokingPipes.com [You must be registered and logged in to see this image.]A ovo me iznenadilo. Lagan aromatik, kad otvoriš kesicu miriši se vanila, možda neka nota črnog čaja, karamela. Fino je rezan, vrlo sam ga fino napunio Frankovo metodo i brzo se pali. A onda i brzo gori, u ustima ostaje fin ''milde'' okus po vanili, po kavi sa mlekom. Prvi sam ga put pušio, pa sam reko, ajde da vidimo! I ja to fimo vučem, ko lokomotiva, fin gust dim, odličan room note. Ali jezik ne peče!!! Lula je prilično hladna. Ja još vučem ko budala, ali on ne peče. Super sam zadimio balkon, miris je po cjeloj kuči. Joj da sam Original choice tako pušio, jezik mi odpade, 100%! Vrlo dobar duhan, lagan, za u jutro, za štart! Mogao bi ga pušit i cjeli dan. | |
|
TheDude Gasi mi se lula
Broj postova : 117 Join date : 27.11.2017 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Dark Twist, Half & Half, Orlik Dark Strong Kentucky
| Naslov: Re: Mac Baren 7 Seas Gold 09.03.19 1:22 | |
| Meni najdraži u Mac Baren 7 Seas seriji, jedan od boljih aromatika u zadnje vrijeme koje sam pušio, čak mi bolji od OC-a. | |
|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Mac Baren 7 Seas Gold 09.03.19 12:48 | |
| Pusio sam jedan duhan iz te serije prije par godina, ali mi nije ostavio neki utisak... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Mac Baren 7 Seas Gold | |
| |
|