| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+23Leo fra_Perica Marko1980 bayro oliohardi Horla imnik Gillette paludamentum Lakeman Branislav jam.hadar Vucko22 Pantarei Ignoro dejan68ks Majka Timro Nunki Beki Suspiria Zupnik Pepi 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.04.19 21:55 | |
| Imaju oni (inače su muž i žena) normalne, klasične lule, dimenzija kojih se ni naš vrli ne bi postidio. Fora je što se s jedne strane vrata lule potpiše suprug Tadesusz, a s druge gospođa Celina. Donijeti ću je u nedjelju kod mme. Zore, jer je ta lula pravi primjer onog često citiranog navoda dr. Gumbasa; "napravi klasičnu lulu, a onda se prenemaži sa freehandom!" I puši se vrhunsku! Klasična xxxxl billardica! [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.04.19 11:40 | |
| | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.04.19 12:35 | |
| | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.04.19 12:43 | |
| - Marko1980 je napisao/la:
- Uh, zvuči mljac, uživaj!
Hvala :wink: | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.04.19 16:26 | |
| Hu Directors cut i zeleni čaj | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.04.19 16:40 | |
| Odličan duhan! Uživaj Pantarei!
Ja sam na Da Vinciju i Earl Greyu. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.04.19 17:07 | |
| MB HH Old Dark Fired + kava. | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.04.19 17:08 | |
| Dreierov No.2 uz nesicu da malo razblazim tortilje koje sam radio za rucak | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.04.19 17:27 | |
| Bb1938 (hvala Leo), odličan duhan | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.04.19 20:04 | |
| Upravo završio s C&D Pirate Kake. Uh, zna C&D svoj posao! | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.04.19 13:29 | |
| Kao i sinoć McLinctock Syrian Latakia i kafa | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.04.19 9:41 | |
| | |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.04.19 18:00 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.04.19 18:28 | |
| F&K Black Bayou Mist iz DMP pokerice (poklon našeg ) i Earl Grey. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.04.19 18:30 | |
| - imnik je napisao/la:
- CD Habana Daydream i nes
Časni Imniče, kakav je taj Habana Daydream? Već ga dugo imam na listi, C&D su moji omiljeni blenderi, a nikako da ga uzmem, ne znam ni sam zašto.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.04.19 23:09 | |
| Ipak sam otvorio C&D Quiet Nights. Izgleda da postanem labilan kad imam Bayrovu lulu u ruci. :-) Dao sam mu frtalj lule fore da me eventualno iznenadi, ali srećom nije. Od početka bogat, uravnotežen i nježan - karakteristike koje su me i kod Boneyarda privukle, ali morat ću ih još malo bolje usporediti.
Nisam htio žuriti, ali nakon frtalj lule pala je i odluka za pairing. Malo prenedovršen i nezaokružen viski da bi mi sam za sebe bio bog zna što, sigurno najmlađi koji imam, Glenlivet Nàdurra batch PW1707. Treba paziti s vatrom oko njega jer je cask strength s 61.8 % alk. Poanta - nisam se prevario. Ovaj dim ga je toliko podigao da ga više bez dobre latakije neću ni kušati! Kombinacija za bogove! | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 16.04.19 8:40 | |
| Sinoć sam pušio na terasi Cumberland iz pouzdane Peterson Aran za virdžinije. Iznenađuje me taj VaPer svijet, jer mi je sasma nov. Habana Daydream je meni osobno bio mlak i bezveze, naime od puno dobrih sastojaka dobili su kupus. Može biti da sam ja dobio sa dna kace pa je bio ishlapio putem, ali naspram Zvijezde istoka ili Odese je bezveze. 2/5 Morao bih ga ponovno probati. Marko, svaka čast da to tako miješaš, ja sam nakon čaše alkohola i lule spreman za krevet samo, a kamoli da bih radio nešto uz to. Još k tome tako intenzivan duhan. U stvari preferiram bezalkoholno uz lulu! | |
|
| |
Beki Gasi mi se lula
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 16.04.19 9:49 | |
| - bayro je napisao/la:
- imnik je napisao/la:
- CD Habana Daydream i nes
Časni Imniče, kakav je taj Habana Daydream? I ja sam ga probao sinoc divna medicina, ali po meni trebalo bi jos malo lisca cigare. Mozda sam i ja lose dograbio ... Svakako ne nametljiv duvan rekao bih celodnevni, nikotinski osrednji ka jacem. Ovo je samo nakon jedne lule voleo bih da ga imam jos pa da lepo o njemu napisem sastav | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 16.04.19 14:33 | |
| Pa eto, vidim da neki i čaj od mente piju uz lulu, a mentol (za razliku od etanola iz cuge) intenzivira efekt nikotina. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 17.04.19 20:09 | |
| F&K Black Bayou Mist (ljudi moji, kako je to dobar duhan! ) iz DBP - Adriatic limited serija od creskog vrijesa i čaj od mente. Da je bolje - ne bi valjalo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 17.04.19 21:10 | |
| C&D Pirate Kake iz tzv. Bayrove lule + Glenlivet Nàdurra. Mmmmmm. | |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.04.19 22:00 | |
| Što se tiče CD Day Dreama, mogu samo reći da nije my cup of tea. Duhan sam po sebi nije lošali nešto što ne mogu da objasnim. Možda je latakija u pitanju, jerbo sam se na nju debelo navukao pre otprilike jedne decenije. Ako hoćeš nešto sa lišćem cigare, uzmi GLP Key Largo.
| |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.04.19 22:06 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Pogađate, nije još vrijeme za spavanje... :-( | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.04.19 13:46 | |
| Došao kući ranije (kako i dolikuje državnim službenicima!), i sada guštam u Piratu i Earl Greyu! [You must be registered and logged in to see this link.], sve je dobro, osim te filter kave! No o ukusima se ne raspravlja! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.04.19 21:08 | |
| Lane's HGL, Darjeeling sa malo mlika | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|