Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Ako si zbilja rustikario, a ne pjeskario, što si koristio od alata? Dremel? Koje bitove? I kakvu konačnu obradu (bajc)? Meni uzorak djeluje toliko uvjerljivo random da ne znam kako bih to izveo rustikarenjem bez da mi se nesvjesno ne ušulja neki pattern u priču.
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
BTW, @Davorin, ima li kakve koristi od ovog za poliranje drva, ili usnika?
Čak i da znam procijeniti namjenu pojedine šajbe, a ne znam ni to, nema apsolutno nikakve info o tome čemu koja pasta služi, koja ide na koju šajbu i jesu li uopće za drvo, ili za nešto sasvim deseto :-(
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Znam za taj alat, obično služi upravo umjesto pijeska recimo za skidanje rđe s metala. Ali mi skroz štima kako bi se mogao upotrijebiti i u ovom slučaju.