| Lule za kojima slinimo | |
|
+10milo MOVESHAKER savate Damir ssekir75 imnik Antiša Davorin bayro dean 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 01.07.08 18:07 | |
| Ma naša alpska rožica bi svašta probala...Dete znatiželjno! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 02.07.08 9:20 | |
| Nemoj reči da BI probala. Ako je moguće, PROBAM Da upoznajem i što drugo nego samo Alpe, ha! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 02.07.08 9:21 | |
| Krešo, dal mi možeš i to od indijanaca malo objasniti, evo, pa sad me več puno zanima ovo...jao mene... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.07.08 16:36 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ja sam se zagrijo za churchwardenice. ova mi je favorit. |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.07.08 19:15 | |
| U jebote, ja mislio da je to večera dr. Lectera! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.07.08 19:25 | |
| Fakat... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 13.07.08 14:09 | |
| Evo da i ja stavim jednog lepotana, za mene previsokog cenovnog ranga... Mycroft, iz serije “Return of Sherlock Holmes“ [You must be registered and logged in to see this image.]Osim što me fascinira lula, još mi je lepša priča o Šerlokovom bratu Mycroftu, [You must be registered and logged in to see this link.]njegovim stavovima i džabalebarenju u Diogenes klubu, čiji je bio suvlasnik... [You must be registered and logged in to see this link.]Dakle, lula+priča |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 13.07.08 15:25 | |
| hmmm,jos i p-lip.mljac... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 13.07.08 15:57 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 13.07.08 18:27 | |
| Lula je prekrasna, i i mislim da mi život gospodina Mycrofta ne bi baš teško pao! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 23.07.08 21:39 | |
| Evo jedna vrlo slična Damirovoj petersonki, zapravo isti shape, ali druga serija. Mislim da će mi to biti iduća akvizicija, jednoga dana. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 23.07.08 22:09 | |
| Da, mislim da je to čak isti shape - ili vrlo sličan! Slatki luličak! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 8:59 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:01 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:01 | |
| Savinelli handmade. Cijena 104$ |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:03 | |
| Lijepo i jeftino!!!To treba isprintati i pokazati dr. Gumbasu,a bayro zna o čemu zborim. |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:05 | |
| Handmade. Nikad čuo. Inače liči na moju Autographicu, samo ne vidim nigdje znak. Koja je serija. Sad nemoj napisati "real briar"! Handmade - kaj god! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:07 | |
| Piše na njoj hand made....ma u pravu si,i na plotu je pisalo... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:07 | |
| Baš tako, serija Savinelli handmade, odnosno Milano. Negdje tu seriju nazivaju handmade, a negdje Milano. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:08 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:13 | |
| Pipa je u svakom slućaju lijepa i jeftina.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:15 | |
| To su uglavnom škartovi od autographica. Lule od vrhunskog vrijesa, ali s minijaturnim greškama u finishu ili samom vrijesu. A prodaju se za stvarno pristupačne iznose. |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:26 | |
| Krasna pipa. I nije škart. Imam dvije takve - serija "Artisan" i sjajno se puše. Jedna je ona "ujero" za koju si me zajebavao, a druga je dosta veća, Šokre ju je vidio, sa kratkim usnikim i dugim vratom. Predivna! Isto nije bila preskupa! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:28 | |
| Ma pipa je mrak, pod škart sam mislio da ne može proći kao autographica, zbog neke stvarno minijaturne mane. |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 25.07.08 9:31 | |
| Imam ja jednu takvu "Silver" prastaru, koju sam kupio 1982. baš u Savinellijevom dućanu u Milanu. Već je imala na sebi sve oznake, preko kojih je bio udaren križ - kao "poništeno" i koštala je neku siću - desetinu cijene silverice. Do danas nisam provalio gdje je greška. Eto je, još je živa i sjajno se puši! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo | |
| |
|
| |
| Lule za kojima slinimo | |
|