| Lule koje želimo da nabavimo | |
|
+22v.milan Polerouter Seelife Slajs babaq Davorin imnik wranjo123 Leo oliohardi G.S.Patton SanjinRI Branislav Marko1980 bayro Lakeman Vucko22 fra_Perica Horla jam.hadar Ignoro Gillette 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gillette Gasi mi se lula
Broj postova : 167 Join date : 16.05.2019 Age : 71 Lokacija : . Omiljeni duhani :
| Naslov: Lule koje želimo da nabavimo 23.08.19 20:20 | |
| Ne znam da li ima ova tema..ako ima, pardonnez moi Sledeća koju ću nabaviti, nadam se uskoro, neka iz Alligatore serije Savinellija možda ovako nešto.. kako kod avas stoje stvari? | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 23.08.19 20:53 | |
| | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 23.08.19 21:10 | |
| Mene vec neko vrijeme kopka nabaviti kanadjanku | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 23.08.19 23:39 | |
| Wranjo, jel se to odnosi na sliku iz olijevog komentara? :-) Šalu nastranu, sviđaju mi se ove lule sa slika, mada ih ne bih uvrstio u kolekciju. Više me privlači oblik, dok me boja malo odbija. Možda sam rasist. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 23.08.19 23:55 | |
| sta da se radi,svi imamo razlicite ukuse.
| |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 24.08.19 22:01 | |
| Meni su jako zanimljive. Premda sam jednu moju lulu bojio zelenim tonovima, nemam informaciju, niti saznanje koliko su ti egzotičniji koloriti postojani nakon dugogodišnjeg pušenja. Možda i mogu roći nešto više o tome. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 24.08.19 22:24 | |
| Imam samo jednu zelenu - neka čudna kombinacija Mostex - Paronelli i odlično se puši. No valja također znati i imati na umu da su sve crne lule zapravo obojane, razne serije Soiree, Opera i slično, pa nikom ništa - izija vuk magare. Što se tiče Savinellijeve serije "Aligator", to su odlične lule, pogotovo ako je malo starija serija. No, što se tiče bojanja lula, o tome imam naravno svoje mišljenje, meni su draže prirodne ili samo lagano bajcane, ali znam da "Peterson" svoje lule nemilo farba, tako da i poslije godinu dana pušenja iz komore prilikom čišćenja izlazi crvena boja i opet nikome ništa. Ali, kako Oliohardi reče; " svi imamo različite ukuse" i sa time se naravno slažem. Netko voli popa , netko popadiju.... sve je stvar osobnih afiniteta. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gillette Gasi mi se lula
Broj postova : 167 Join date : 16.05.2019 Age : 71 Lokacija : . Omiljeni duhani :
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 24.08.19 22:30 | |
| a šta kažete na ovu golfericu ima nešto u ovoj rupičastoj teksturi što mi budi neku čudnu snagu ne umem to da objasnim | |
|
| |
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 24.08.19 23:45 | |
| Golferica je vrhunska, a rupice na meericama su mi najljepša varijanta... | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 25.08.19 8:23 | |
| Tom Eltang - Saxophone E, ovo ja zovem lijepom lulom. Babaq, svaka čast na ukusu! Lijepe mirne, klasične linije... | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 25.08.19 10:04 | |
| pa ako je bajc kvalitetan, originalna boja se može držati jako dugo, ali svakako da prirodno tamnjenje vrijesa mjenja nijanse.. Nisam ni ja neki veliki ljubitelj duginih boja na lulama, imam jednu zelenu koju mi je još tamo negdje 96 napravio Oblian... ali ako je od drveta, pa neke (barem ) liči na drvo... Rupice na golferici imaju i svoju, ne samo estetsku, svrhu... lula se bolje hladi. ali imati čemo skoro mogučnosti razgovarati se pravom osobom.... naime, Sinan Altinok je 18og u Zgb... Eltang i njegovo kontrasno bojanje, sto reći o tome... jedan od pravih Danskih majstora koji stvarno zna i ima što za pokazati... Mnogi su ga probali imitirati, govorim o bojenju, ali ipak nisu baš bili uspješni. A tajna je jednostavna | |
|
| |
Gillette Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 25.08.19 19:26 | |
| ovaj saxophone je divnost ja sam sad u fazi kad su mi inače sve dablinke neodoljive a izbor je stvarno ogroman.. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 25.08.19 23:29 | |
| Realno bez Kandjanke..... | |
|
| |
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 868 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 27.08.19 9:10 | |
| Ja želim nabaviti sve lule koje je Davorin ikada napravio, izrađuje ili će tek napraviti! | |
|
| |
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 27.08.19 10:54 | |
| To si lijepo sročio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gillette Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 27.08.19 15:18 | |
| Svratio sam danas do jedne radnje ovde u Bg, pogledam imaju dosta lula ali su me iznenadile lule sa skroz malom žarnicom veličine naprstka za šivenje i neke sa žarnicom kao šolje za kafu.. Može li neko od iskusnijih da napiše koju o tome? Ima li nekih zapažanja vezano za veličinu lule/žarnice, na šta tu treba obratiti pažnju isl Lično preferiram one veće, sve mi se čini da u njih može da stane šaka duvana i da se puše tri sata | |
|
| |
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 27.08.19 15:50 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gillette Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 27.08.19 20:12 | |
| eeh heh nisam, prava tobacco store, uzeh baš danas i nešto čistilica.. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 27.08.19 21:44 | |
| Ako si bio kod Sandre ona ima solidan izbor-ili je bar imala. | |
|
| |
Gillette Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 27.08.19 21:49 | |
| Ne znam kako se zove vlasnica, ovo je u jednom malom prolazu u Srpskih vladara. Bio sam danas i u Brankovoj, ali tamo radi neka matora tetka koja kao da je pala s Marsa. Pre je tu radila neka simpa dama, malo šiz, taman koliko treba, pa se iznenadih kada videh ovu | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 27.08.19 23:27 | |
| pogotovo koje će napraviti... neka ih bude barem još 3000 komada a žarnica je bitna, po defoltu, razne vrste mješavina puše se iz različitih lula, kada bi baš cijepidlačili flakovi su bolji iz širokih i većih žarnica.... | |
|
| |
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 868 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 28.08.19 9:14 | |
| - Davorin je napisao/la:
- pogotovo koje će napraviti... neka ih bude barem još 3000 komada
Neka! | |
|
| |
Gillette Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 28.08.19 9:46 | |
| - jam.hadar je napisao/la:
- Davorin je napisao/la:
- pogotovo koje će napraviti... neka ih bude barem još 3000 komada
Neka! Pridružujem se željama. Sad bacih oko na Davorin pipes..šta reći, poezija u drvetu, a verujem i u dimu Svaka čast. | |
|
| |
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 28.08.19 9:48 | |
| Neka ih bude 30000, a ne 3000! A što se tiče flakeova, naravno da su veće žarnice bolje za njih, ljepše se duhan dimi i bolje razvija aromu. Sasvim druga priča nego ako flakeove pušimo iz nekih luličaka. Jučer sam pušio Empire Latakiu, koja je flake, naravno iz DMP i to je onda prava stvar! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 31.08.19 11:34 | |
| - Gillette je napisao/la:
- ... lule sa skroz malom žarnicom veličine naprstka za šivenje ..
To su lule za travu. _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo | |
| |
|
| |
| Lule koje želimo da nabavimo | |
|