Ova ti izgleda da je nakon spajanja velikih kuca pod Cadogana, pa ti sam odluci. Ja te nisam proba, a opce je misljene ove starije
Vortimejovrh likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 07.02.24 18:33
Hvala ti puno, ne znam ni sam..koliko se da vidjeti na fotki mišljenja sam da nije metalni romb na navodno akrilnom usniku...ali opet s druge strane cijena mi je skroz ok.
Vortimejovrh likes this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 07.02.24 20:20
PurgerVž je napisao/la:
Hvala ti puno, ne znam ni sam..koliko se da vidjeti na fotki mišljenja sam da nije metalni romb na navodno akrilnom usniku...ali opet s druge strane cijena mi je skroz ok.
Nema na cemu. “Pravi” BBB ti je vulkanit, a koliko znam Arsenal- linija/serija ti je Cadogan era. Na kraju moras sam odlučit, ako hoces BBB malo prouci koje su serije predCadogan i pogledaj kod onog Williama on ti ima nesto a cijena je manja nego na DPS. I ponavljam ti odlucujes
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 07.02.24 20:23
PerB je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Nema na cemu. “Pravi” BBB ti je vulkanit, a koliko znam Arsenal- linija/serija ti je Cadogan era. Na kraju moras sam odlučit, ako hoces BBB malo prouci koje su serije predCadogan i pogledaj kod onog Williama on ti ima nesto a cijena je manja nego na DPS. I ponavljam ti odlucujes
Ma jasno, izbor sam suzio na dvije, ili nju ili Savinellijev Oscar billiard, cijena je neka sitna razlika, a bulldoga nemam...a nemam ništa ni protiv vulkanita..😊 Možda Williamson ako je to taj? Franklin, Tenessee? Carina? Neće ići.. 😁😁😁😁😁😁😁
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 07.02.24 20:45
PurgerVž je napisao/la:
PerB je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Ma jasno, izbor sam suzio na dvije, ili nju ili Savinellijev Oscar billiard, cijena je neka sitna razlika, a bulldoga nemam...a nemam ništa ni protiv vulkanita..😊 Možda Williamson ako je to taj? Franklin, Tenessee? Carina? Neće ići.. 😁😁😁😁😁😁😁
Ne, nego onaj danac, spominjan je na forumu vise puta
Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 07.02.24 21:57
Ako navijaš za Dinamo jednostavno je moraš uzeti radi tog BBB 😆😆😆 Šalu na stranu,.izgleda lijepo. A nije ni skupa.
v.milan and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 07.02.24 22:40
Nikša je napisao/la:
Ako navijaš za Dinamo jednostavno je moraš uzeti radi tog BBB 😆😆😆 Šalu na stranu,.izgleda lijepo. A nije ni skupa.
Rođeni Dinamovac! Ma gledam ju već par mjeseci i kako to ide vjerujem kod svih nas u ovom hobiju uvijek nešto važeš...uzmeš širi izbor pa ga s vremenom sužavaš pa ga opet proširiš i tako u nedogled - sad bi ovo, sad bi ono, ko malo dijete 😆. No uglavnom, bilo bi mi estetski ljepše da je usnik na njoj recimo nešto kraći ali nema veze, čak mi ne smeta ni ukrasni kanal kojeg nema, baš mi je nekako "retro look" lule. Plus je veliki što zadnjih par mjeseci uglavnom "clencham" lule i to me nekako najviše opušta, a sedlasti usnik mi je dobitna kombinacija.. 🫠
Nikša likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 21.05.24 8:16
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 21.05.24 10:58