| Lule koje želimo da nabavimo | |
|
+22v.milan Polerouter Seelife Slajs babaq Davorin imnik wranjo123 Leo oliohardi G.S.Patton SanjinRI Branislav Marko1980 bayro Lakeman Vucko22 fra_Perica Horla jam.hadar Ignoro Gillette 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 23.11.19 20:20 | |
| - Branislav je napisao/la:
- Jel hladniji dim zbog dugog stema ili je to mit? (mozda je i neko pitao davno sry ako se ponavljamo)
Nije mit. Hladniji je dim al opet sad ako si nekim slucajem prigrija lulu i povuces ko sivonja nece ti biti hladan 😄 | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 25.11.19 18:27 | |
| Chris Morgan Blackjack Mnogo mi se svidja oblik, jel ima ko od vas Chris-ove lule, jel ste zadovoljni? Porucio bih je uskoro. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 26.11.19 12:38 | |
| Blago ti se! I svima s budžetom. :-) Ja moram priznati da sam bio u velikom iskušenju kupiti jednu Meštrovu pokericu u NED na druženju i samo čelična volja me spasila jer sad neko vrijeme moram paziti na svaku kunu. Ako (zapravo kad) biznis krene (da citiram MK-a: "kad turizam procvjeta") sve ću nadoknaditi. :-) | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 26.11.19 19:18 | |
| Zelim i ja neku lulu ali izvan budzeta su mi trenutno | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 26.11.19 22:54 | |
| Meni je dugo na popisu jedna Peterson Irish Harp i Peterson DeLuxe System, no mislim da je vrijeme da prestanem kupovati, jer lule izviru na sve strane, a pušim većinom DMP. | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 28.11.19 15:10 | |
| Ja sam mislio da ce mi biti dovoljno 7 lula (i jeste realno) ali kada vidim sve te razne oblike, grain-ove, rustifikacije etc. normalno da pozelim jos, after all im only a human... U zivotu nisam sebe toliko slagao...a i zenu | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 28.11.19 18:25 | |
| Branislave, to je sasvim normalno! Broj će eksponencijalno rasti, s tim se pomiri! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 01.12.19 15:13 | |
| Savinelli caramella 207 iduca u planu za nabaviti. Jel postoji slucajno neki strucni naziv za lule koje imaju vako obli rub zarnice da nije onako plosnat ko u svake druge? | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 01.12.19 15:31 | |
| Jako lijepa. Koliko će te koštat? Nova/estate? | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 01.12.19 15:33 | |
| - Marko1980 je napisao/la:
- Jako lijepa. Koliko će te koštat? Nova/estate?
Novu cu traziti. Oko 130$. Sve ovisi o stranici al sve je to tu negdi u par dolara ili eura. | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 01.12.19 20:07 | |
| - Vucko22 je napisao/la:
Savinelli caramella 207 iduca u planu za nabaviti. Jel postoji slucajno neki strucni naziv za lule koje imaju vako obli rub zarnice da nije onako plosnat ko u svake druge? To je apple oblik. Ne određuje se oblik prema rubu žarnice, nego prema obliku glave lule i još nekim komponentama. Oblik žarnice je u principu faklutativna stvar svakog majstora (ili firme). _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 01.12.19 20:11 | |
| - bayro je napisao/la:
- Vucko22 je napisao/la:
Savinelli caramella 207 iduca u planu za nabaviti. Jel postoji slucajno neki strucni naziv za lule koje imaju vako obli rub zarnice da nije onako plosnat ko u svake druge? To je apple oblik. Ne određuje se oblik prema rubu žarnice, nego prema obliku glave lule i još nekim komponentama. Oblik žarnice je u principu faklutativna stvar svakog majstora (ili firme). Znam da se oblik odreduje na racun glave lule, nego sam pita jeli postoji slucajno neki naziv za oblik ruba zarnice. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 03.12.19 2:46 | |
| Mark Tinsky: Sunrise Bent Dublin (BB)Chamber Depth: 59.69 mm Chamber Diameter: 22.86 mm I još k tome bent Dublin - oblik koji već jako nestrpljivo čekam i nikako dočekati, ali nadam se da će se naći koja iz Davorinove estate v3.0 kolekcije. | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 03.12.19 12:41 | |
| Dobre dimenzije, imam jednu sa 60 dubinom i 21 sirinom, boga mi to je za mene skoro 2h pusenja | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 03.12.19 12:49 | |
| to su moje standardne veličine... | |
|
| |
| |
| |
Branislav Oblak dima
| |
| |
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 06.12.19 18:41 | |
| Samo što je ovo Lumberman, a ne Canadian. No lule su krasne! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 06.12.19 18:59 | |
| Hvala na objasnjenju zato volim ovaj forum Ali mi je predobar oblik i rustifikacija, bas mi je lepa. | |
|
| |
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 06.12.19 20:15 | |
| Ma oko toga nema diskusije, lule su krasne, samo mi je malo smiješno da majstor (ili diler - svejedno), ne znaju koji je oblik. Iako je to na ovom forumu već nekoliko puta objašnjeno i ilustrirano, isto kao i bulldog i rhodesian! (samo tko će sad to naći!). Zato ponavljamo gradivo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 06.12.19 20:45 | |
| E, ovde ja gresim, pratim majsotra na twiteru pa kad vidim nesto sto mi se svidja ja postujem ovde i pogresim oblik jer on ne napise tacno koji je a ja jos uvek neuk | |
|
| |
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 06.12.19 20:56 | |
| Da se razumijemo, sve je to "porodica Kanađanki", tako da nije mnogo promašio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 21.01.20 12:22 | |
| Samo sto nije dosla. | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 21.01.20 14:02 | |
| | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo 21.01.20 14:11 | |
| - Branislav je napisao/la:
- Lepa lula
Hvala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lule koje želimo da nabavimo | |
| |
|
| |
| Lule koje želimo da nabavimo | |